Μ.Μοναστήρι-Λουδίας:Ανακοίνωση-“Νέα εποχή-Νέα δυναμική”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητές συγχωριανές και αγαπητοί συγχωριανοί του (Μ. Μοναστηρίου, Λουδία),

Με το νέο θεσμικό πλαίσιο για την τοπική αυτοδιοίκηση, το οποίο δίνει το δικαίωμα να δημιουργηθούν ανεξάρτητα κοινοτικά συμβούλια με νέες αρμοδιότητες που δίνει ο νόμος στην λειτουργία και τον ρόλο τους και ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία σας, αλλά και τις προτροπές σας, για ένα Τοπικό Συμβούλιο μακριά από κομματικές και παραταξιακές δεσμεύσεις, προχωρήσαμε στη συγκρότηση ενός τέτοιου ψηφοδελτίου και σήμερα κάνουμε το επίσημο ξεκίνημα του συνδυασμού μας.

Ο μόνος σκοπός μας είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί για τα χωριά μας. Εκφράζουμε τη θέλησή μας, αλλά και τη βεβαιότητα ότι θα συνεργαστούμε με όποιον δήμαρχο και Δημοτική Αρχή προκύψει από τις εκλογές της 26ης Μαΐου. Στόχος και σκοπός μας η επίλυση των προβλημάτων των χωριών μας. Όραμά μας, ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Στον μεγάλο Δήμο Χαλκηδόνας, τα δύο χωριά μας πρέπει να έχουν φωνή και άποψη και αυτή θα είναι του ανεξάρτητου συνδυασμού μας με όνομα Νεα εποχή- Νεα δυναμική. Σήμερα ανακοινώνουμε τα ονόματα του ψηφοδελτίου μας, ενός ψηφοδελτίου που δεν έχει χρώματα και απευθύνεται σε όλο το δημοκρατικό φάσμα πολιτών.. Θέλουμε να πούμε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας υπακούει με συνέπεια, σε χαρακτηριστικά όπως: εντιμότητα, εμπειρία, εργατικότητα. Πρόσωπα που συνδυάζουν τη φρεσκάδα των ιδεών με τη γνώση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης, άνθρωποι του τόπου μας από το στίβο της εργασίας, είτε στους αγρούς είτε στην επιστήμη. Άνθρωποι της αγωνίας για το αποτέλεσμα, της ανησυχίας για το καλύτερο, της προόδου σε όποιον τομέα ανήκει ο καθένας. Όλοι μαζί ενωμένοι για το καλό των χωριών μας, για το καλό των παιδιών μας!»

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

1. ΑΛΜΠΑΝΙΔΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ του ΠΑΣΧΑΛΗ

2. ΜΠΑΓΙΩΚΑ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3. ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

4. ΟΥΤΙΤΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΜΙΧΑΗΛ

5. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (Λίζα) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

6. ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

7. ΣΑΝΙΟΥ ΖΩΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8. ΣΤΑΜΠΟΛΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΡΙΠΙΔΗ

9. ΤΣΟΥΚΛΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

10. ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Νέα Εποχή-Νέα Δυναμική- Εμείς Μπορούμε-Δυναμώνουμε τα χωριά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *