Με δέντρα Αγάπης και Προσφοράς υποδέχεται τα Χριστούγεννα ο δήμος Δέλτα

Δέντρα αγάπης και προσφοράς που θα στολιστούν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ετοιμάζει ο δήμος Δέλτα για τα Χριστούγεννα, σε μια πράξη αλληλεγγύης και αγάπης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη βοήθειας και στήριξης αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε εξαιτίας της πανδημίας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης,  απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημότες να συνδράμουν σε αυτήν την Πρωτοβουλία ώστε να μην υπάρξει κανένα τραπέζι άδειο τα Χριστούγεννα στο Δήμο Δέλτα. « Όλοι Μαζί, με σθένος και αποφασιστικότητα θα ξεπεράσουμε τις δύσκολες καταστάσεις που ζούμε, χωρίς να αφήσουμε πίσω κάποιον μόνο ή να ξεχάσουμε κανένα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης.

Ήδη η ανταπόκριση είναι μεγάλη.  Οι δημότες του δήμου Δέλτα προσφέρουν δώρα αγάπης, είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα που θα στολίσουν τα δέντρα της προσφοράς και θα ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο για να δοθούν στις οικογένειες δημοτών και κατοίκων του Δήμου Δέλτα που χρειάζονται την έμπρακτη συμπαράσταση μας.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων άρχισε την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί μέχρι την Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου, στα εξής σημεία:

ΚΑΠΗ Κυμίνων, Ελένη Θεοδωσιάδου 2391041980

Δημαρχείο Χαλάστρας, Χρίστινα Κουκουρίκη 2313337723

ΚΑΠΗ Σίνδου, Όλγα Παπαδοπούλου 2310 797768

ΚΑΠΗ Διαβατών, Λιάννα Μορρου-Στέλιος Σαββίδης 2310 788 690

ΚΑΠΗ Καλοχωρίου, Πολυξένη Καλβουρτζή 2310752694

Κοινότητα Ανατολικού, Παναγιώτης Πέγιος 2310718011

«Τα φετινά Χριστούγεννα, θα είναι διαφορετικά από αυτά που βιώσαμε πέρυσι. Τότε η χαρά, η προσδοκία και οι εναγκαλισμοί, φώτιζαν τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, σε κάθε άναμμα δέντρου, στις πλατείες όλων των κοινοτήτων του δήμου μας. Φέτος θα λείψουν, οι εκδηλώσεις και το πλήθος του κόσμου, που συνέρρεε στην πλατεία κάθε δημοτικής κοινότητας, για να συνυπάρξει και να βιώσει με άλλους, μια αισιόδοξη συλλογική γιορτινή στιγμή. Αυτό όμως που δεν θα λείψει και είναι παρόν είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Εκφράζεται από τα δέντρα που στήνουμε σε κάθε κοινότητα, ως σύνοψη της συλλογικής διάθεσης προσφοράς, αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αγάπης που έχουμε ως τοπική κοινωνία. Αυτή την περίοδο, οι έννοιες είναι ακόμα πιο ισχυρές. Γιατί, μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να μας αφορά εξίσου όλους, όλοι να είμαστε ίσοι απέναντι στις επιπτώσεις της, αλλά μερικοί συνάνθρωποι, όχι πολύ μακριά μας, δεν παύουν να είναι λιγότερο ίσοι, γιατί εκτός από τον αόρατο εχθρό, έχουν να σηκώσουν, εξαιτίας ατυχιών της ζωής, το πρόσθετο βάρος της ανέχειας και της φτώχειας», τονίζει στο μήνυμα του ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *