Με την απουσία σας δεν προστατεύετε τους δημότες κ. Δήμαρχε

Από την δημοτική παράταξη Πρώτα ο Πολίτης λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με την απουσία σας δεν προστατεύετε τους δημότες κ. Δήμαρχε

Ερωτηματικά προκαλεί, για πολλοστή φορά, η αδράνεια των Διοικούντων το Δήμο Χαλκηδόνος σχετικά με την ενημέρωση των Δημοτών, έπειτα από όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Πολ. Προστασίας κ.Χαρδαλιάς για την αύξηση των κρουσμάτων covid-19 κατά 335% το τελευταίο δεκαήμερο στο Δήμο μας, τη στιγμή που στους όμορους Δήμους η αντίστοιχη αύξηση είναι διψήφια.

Κύριε Αναγνωστόπουλε, στην περίπτωση της καθυστέρησης διανομής των μασκών προστασίας στους μαθητές, κατά την έναρξη της τρέχουσας σχολικής περιόδου, ‘κρυφτήκατε’ πίσω από τις ευθύνες της Κ.Ε.Δ.Ε., ενώ την ολιγωρία σας στο ζήτημα του εορτασμού των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης την αποδώσατε στα περιοριστικά μέτρα που είναι σε ισχύ για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας, μη διστάζοντας όμως ταυτόχρονα να εγκαλείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο τους συναδέλφους Δημ. Συμβούλους, από όλες τις παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, που έθιξαν το θέμα.

   Άραγε στην προκειμένη περίπτωση τι έχετε να απαντήσετε κ.Δήμαρχε;

   Έχετε ενημέρωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στο Δ.Χαλκηδόνος;

Αν όχι, γιατί συμβαίνει αυτό; Εφόσον η απάντηση είναι καταφατική, ποιες ήταν οι ενέργειές σας για την προστασία όλων ημών των Δημοτών του Δ.Χαλκηδόνος;

Δυστυχώς, είναι μερικά μόνο από τα εύλογα ερωτήματα που ταλανίζουν καθημερινά τους συνδημότες μας.

Ασχολείστε συνεχώς με το να αναρτάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου οτιδήποτε αδιάφορο και προπαγανδιστικό και όχι για να ενημερώσετε για επίκαιρα και ουσιαστικά ζητήματα όπως το συγκεκριμένο που αφορά τη δημόσια υγεία!

Πότε επιτέλους θα αντιληφθείτε την αδυναμία σας, ποιοτική και ποσοτική, να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του Δήμου Χαλκηδόνος;

2 comments

  1. ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΛΑΓΡΑΔΑΣ

    Πάρε θέση για τους Έλληνες της Αζοφικής , για το λαθρομετανασυευτικο….. Και μετά για το υπάρχον πολιτικό γίγνεσθαι στα πλαίσια της Μεσογείου και Εύξεινου Πόντου, Για τη γεωπολιτική και πώς την ερμηνεύεις. Ρωτάω εσένα γιατί οι άλλοι έχουν κουτάλες στα χέρια. Υγ άντε να δω τη μαγκιά σου γιατί οι άλλοι ειναι απλά αυλικοί. Άιντε να δούμε ποιοι ήμαστε; Και να ξαναμετρηθουμε.
    2υγ άσε που σε ψηφησα κιόλας και περιμένω από εσένα να δώρο ψάρια πιάνεις εκτός αυλής.

  2. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

    Μια φορά ειν’τα νιάτα Μαυρουδή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *