Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος για την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, τονίζει σε μήνυμα του τα εξής:

‘’Σε λίγες ώρες ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις, το τέλος των οποίων σηματοδοτεί την αυλαία της σχολικής χρονιάς. Μιας χρονιάς που ο ρυθμός της ανατράπηκε από την πανδημία του κορωνοϊού, όπως άλλωστε και η ζωή όλων μας.

Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές που θα διαγωνισθούν, καλή δύναμη, κουράγιο, υπομονή και ψυχραιμία και να είναι βέβαιοι ότι αξιοποιώντας τις γνώσεις που απέκτησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, η επιτυχία θα έρθει.

Σε κάθε περίπτωση να γνωρίζετε ότι η δοκιμασία των Πανελλαδικών, είναι η πρώτη σοβαρή δοκιμασία απ’ αυτές που θα υπάρχουν συνεχώς από τώρα κι ύστερα στη ζωή σας και δεν τελειώνει τίποτε τώρα. Ο αγώνας της ζωής ουσιαστικά τώρα ξεκινάει και να είστε σίγουροι ότι, με πίστη στις δυνάμεις σας, επιμονή και εργατικότητα, θα βγαίνετε πάντα νικητές.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους γονείς σας για τη στήριξη και συμπαράσταση που σας παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια και για τις θυσίες που έκαναν για να σας προσφέρουν τα απαιτούμενα, αλλά και τους καθηγητές σας, που ήταν διαχρονικά δίπλα σας και φρόντισαν να σας παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις και να σας προετοιμάσουν γι αυτή τη δοκιμασία.’’

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *