Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά Ιωάννη για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Τσουκνιδά Ιωάννη για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων

‘Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων και τις οικογένειές τους και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους. Θα ήθελα παράλληλα να τους υπενθυμίσω πως τώρα ξεκινά ένας άλλος αγώνας, ένας αγώνας διαρκής και επίπονος, ώστε να καταστούν καλοί και χρήσιμοι για την κοινωνία άνθρωποι και επιστήμονες.

Θα ήθελα επίσης να αναφερθώ σε όλα εκείνα τα παιδιά που για διάφορους λόγους δεν κατόρθωσαν να εισαχθούν στις Σχολές της προτίμησής τους ή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση γενικότερα. Πρέπει να γνωρίζουν πως είναι απλά μια δοκιμασία και πως θα τους δοθούν πολλές ακόμα ευκαιρίες στη ζωή τους. Γι’αυτό τους εύχομαι από καρδιάς να έχουν υπομονή και διάθεση να κυνηγήσουν τους στόχους που έχουν θέσει στη ζωή τους.

Τέλος, να συγχαρώ ιδιαίτερα τους γονείς που, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, στήριξαν τα παιδιά καθ’όλη τη διάρκεια του μαθητικού τους βίου και φυσικά θα συνεχίσουν να το κάνουν και στη μετέπειτα πορεία τους.

Τους εύχομαι ειλικρινά να έχουν υγεία και δύναμη ώστε να τα υποστηρίζουν και να τα καμαρώνουν σε κάθε εξέλιξή τους.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και πάλι’.

Ιωάννης Τσουκνιδάς
Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *