Μόλις γίνει κάποιο ατύχημα θα τα φτιάξετε τα φανάρια ;;;

Δύο βδομάδες σχεδόν πέρασαν και τα φανάρια της Χαλκηδόνας στον κόμβο από Κουφάλια και Γιαννιτσά  συνεχίζουν να μην λειτουργούν. Αν και το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή, εν τούτοις η γραφειοκρατία δεν έχει επιτρέψει ακόμα την έναρξη των εργασιών.

Η μια υπηρεσία περιμένει την άλλη  και ακόμα δεν έχει γίνει το παραμικρό. Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενη δημοσίευση η βλάβη είναι αρκετά σοβαρή και θα πρέπει συνεργεία να σκάψουν για να βρουν που ακριβώς είναι η ζημιά. Αρμόδια είναι η Περιφέρεια τεχνικών έργων η οποία θα πρέπει να συνεννοηθεί με την τροχαία Θες/νίκης ώστε επιτέλους να ξεκινήσει η αποκατάσταση της λειτουργίας των φαναριών, καθώς βρίσκονται σε κομβικό σημείο με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι μεγάλος.fan3

 

 

6 comments

 1. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην Ελλάδα! Πρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα για να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες! Αλλιώς τον ύπνο του δικαίου!

 2. Καλά μωρέ ακόμη αυτό τα φανάρια Εβδομάδες ειναι ετσι

 3. το εχω ξαναγραψει αλλα μαλλον δε με παιρνετε και τοσο σοβαρα. σε ολες τις πολιτισμενες χωρες καταργουν τα φαναρια και στη θεση τους χτιζουν κυκλικες πλατειες που θες δε θες σταματας, σεβεσαι και προσεχεις. να ρωτησετε συγκοινωνιολογο αν δε σας καλυψα. η απλως βαλτε το να δουλεψει

 4. Σχετικά με το θέμα λάβαμε και δημοσιεύουμε από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος τα παρακάτω :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Σχετικά με την σοβαρή βλάβη που συνεχίζει να υπάρχει ακόμη στα φανάρια της Χαλκηδόνας και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία και διέλευση των οχημάτων, ο Δήμος Χαλκηδόνος ενημερώνει τους δημότες του ότι, από την προηγούμενη εβδομάδα ειδοποίησε εγγράφως και τηλεφωνικώς τις αρμόδιες αρχές, δηλαδή την Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας, την Τροχαία Χαλκηδόνας και την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
  Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχαμε σήμερα (23/3/2016) προς όλες τις αρμόδιες αρχές, μας ενημέρωσαν ότι για να διορθωθεί η βλάβη που υπέστη το υπόγειο δίκτυο, απαιτείται η άδεια από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία καθυστερούσε λόγω γραφειοκρατίας. Το θέμα λύθηκε σήμερα -μετά από παρεμβάσεις του Δήμου μας- και για λόγους του κατεπείγοντος θα ληφθεί σύντομα απόφαση από την Τροχαία, η οποία θα μεταβιβαστεί αρμοδίως στην Περιφέρεια, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκσκαφή του δρόμου και την αλλαγή του δικτύου (καλωδίων), ώστε να λειτουργήσουν και πάλι οι σηματοδότες.
  Ελπίζουμε και εκτιμούμε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η βλάβη προς αποφυγή δυσάρεστων συμβάντων.

  ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 5. πολυ επικυνδινο σημειο . . .τα ματια ανοιχτα . . .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *