Ν.Μεσημβρία:“ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ”

Από το Δήμο Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

“ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ”

Με μεγάλη επιτυχία, προερχόμενη κυρίως από την ικανοποίηση των παιδιών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου 2018, ο καθαρισμός του αλσυλλίου της Νέας Μεσήμβριας του Δήμου Χαλκηδόνος στο πλαίσιο των δράσεων για το Περιβάλλον.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Νέας Μεσήμβριας, καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μεσήμβριας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα Περιβάλλοντος. Παράλληλα, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν για τα οφέλη που προκύπτουν από την Ανακύκλωση, με στόχο τον περιορισμό του όγκου των απορριμμάτων και της ανεξέλεγκτης ρίψης τους.

Στόχος της Διοίκησης είναι να συνδράμει, όσο δύναται, στην διαμόρφωση της συνείδησης των παιδιών από την μικρή τους ηλικία, ενισχύοντας το αίσθημα του εθελοντισμού γενικά, αφού μπορούν με παρόμοιες δράσεις να συμμετέχουν ενεργά οι μαθητές του Δήμου μας από τη σχολική τους ζωή. Υπενθυμίζεται ότι από το 2017 πραγματοποιείται από το Δήμο Χαλκηδόνος, καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία για τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Τσουκνιδάς Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Μωυσίδης Βλαδίμηρος, ο Πρόεδρος της ΔΚ Ν. Μεσήμβριας κ. Μασκαλίδης Άκης, καθώς και μέλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μεσήμβριας και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Γραφείο τύπου Δήμου Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *