Νέες επιτυχίες για Εμμανουηλίδου-Ρεϊζάκη του ΓΑΣ-Στίβος

Αγώνες στίβου έγιναν την Κυριακή στο Καυταντζογλειο στάδιο προς τιμή του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ. Άψογη διοργάνωση από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ με εκατοντάδες συμμετοχές υψηλού επιπέδου από πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας.

Αγώνες προετοιμασίας για δύο αθλητές του ΓΑΣ Στίβος εν όψει των πανελληνίων αγώνων που έρχονται. Άλλη μια υπέροχη κούρσα για τον αθλητή Άγγελο ΡΕΙΖΑΚΗ που μετά τα 400μ. στα Γρεβενά και τα 600μ. στην Έδεσσα, δοκίμασε στα 800μ. Κ18. Μεγάλοι αντίπαλοι,πολύ δυνατή κούρσα,νέο ατομικό ρεκόρ και τετάρτη θέση για τον νεαρό αθλητή που του δίνει πολλές ελπίδες για το μέλλον.
Σε δύο αγωνίσματα πήρε μέρος η πρωταθλήτρια του ΓΑΣ Πολυνίκη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ. Στα 80μ. Κ16 με φανταστική επίδοση 10″03(ηλ.χρ) πήρε το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 40 αθλήτριες από όλη την Βόρεια Ελλάδα. Στη συνέχεια πήρε μέρος στο άλμα εις μήκος Κ18 όπου με πολύ καλή επίδοση 5.59μ(-1.6) πήρε το χάλκινο μετάλλιο ενώ είχε και την τελευταία της προσπάθεια στα 5.80μ. που ακυρώθηκε. Πραγματικά ξέφρενη πορεία της αθλήτριας η οποία αυτή τη στιγμή έχει την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα στα 80μ. Κ16 με 9″99 , επίσης την κορυφαία επίδοση στην Ελλάδα στα 100μ. Κ18 με 12″14.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 12″14 σύμφωνα με την επίσημη TOP LIST ΤΗΣ IAAF είναι η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη που σημειώνεται από αθλήτρια της κατηγορίας Κ16.
Ευχόμαστε στους δύο αθλητές  αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά που θα πάρουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Καλή επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *