Ο Δήμος Δέλτα βράβευσε αριστούχους και επιτυχόντες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

«Την μεγάλη προσφορά των Τριών Ιεραρχών  τιμούμε σήμερα μαζί σας και βραβεύουμε εσάς τους νέους που ακολουθώντας το παράδειγμα τους για Αγάπη, Πιστή,  Ελπίδα και Γνώση  καταφέρατε να διακριθείτε ο καθένας με το δικό του τρόπο κάνοντας περήφανες  τις οικογένειες σας. Θέλω να σας συγχαρώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την προσπάθεια που καταβάλατε και εύχομαι να συνεχίσετε να καταβάλλετε προσπάθεια για να πετυχαίνετε τους στόχους σας σε κάθε τομέα της ζωής σας. Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να διαχέεται και εσείς είστε οι καλύτεροι και πιο ελπιδοφόροι πρεσβευτές» τόνισε ο Δήμαρχος Δέλτα Γιάννης Ιωαννίδης   απευθυνόμενος στους μαθητές που μαζί με τους γονείς τους κατέκλυσαν το αμφιθέατρο «Αλέξανδρος» του Α-ΤΕΙ/Θ, στην εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου καθώς και των εισαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2018– 2019.

Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε την πρυτανεία του ΤΕΙ για τη φιλοξενία, συνεχάρη τους γονείς «για τον αγώνα που δίνουν μαζί με τα παιδιά τους», και αναφέρθηκε στο  έργο των Τριών Ιεραρχών που όπως τόνισε εξακολουθεί να παραμένει επίκαιρο στις μέρες μας.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως κκ Βαρνάβας συγχαίροντας τους νέους για την προσπάθεια τους.

ην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι βουλευτές Δώρα Αυγέρη ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αρβανιτίδης ΚΙΝΑΛ,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας, Κωνσταντίνος Γιουτίκας , ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιώργος Κυριακίδης, Τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος  Γλώσσης, η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Χρύσα Γεωργιάδου ο δημοτικός Σύμβουλος Χαλάστρας  Αχιλλέας Χαντές ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Σίνδου  Δημήτρης  Γκαμανής, η Αντιγόνη Σαββίδου  Διευθύντρια ΕΠΑΛ Σίνδου, ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σίνδου Αριστείδης  Καρβουνιάρης ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Χαλάστρας Γιώργος Μπέκας και εκπρόσωπος του 2ου Γυμνασίου Χαλάστρας.

Τόσο στους αριστούχους όσο και στους επιτυχόντες απονεμήθηκε έπαινος και δόθηκαν  ως δώρο βιβλία στα οποία περιλαμβάνονταν προσωπικό μήνυμα του δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη για κάθε παιδί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *