ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος:Νέα Τομεάρχης Εθελοντισμού και Κοινωνικών Δικτύων η κα Ταρταμπούκα

Από την ΟΝΝΕΔ Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Στην περίοδο της έντονης οικονομικής κρίσης που διανύουμε και με δεδομένη, άλλωστε, την αδυναμία του κράτους να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν στο σύνολό τους (ανθρωπιστικές, περιβαλλοντικές, κλπ), είναι λογικό πως ο εθελοντισμός δυναμώνει και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων. Ισχυρό κίνητρο για την εθελοντική δράση αποτελεί η εμφανής επιδείνωση των προβλημάτων αυτών, γεγονός που ευαισθητοποιεί ιδιαίτερα τους πολίτες και τους ωθεί στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

Ως ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες της τοπικής κοινωνίας, προχωρήσαμε, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Γιαννάκη και τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών του ΔΣ, στον ορισμό Τομεάρχη Εθελοντισμού και Κοινωνικών Δικτών της ΟΝΝΕΔ και στην ανάθεση των καθηκόντων του συγκεκριμένου τομέα στην κα Ταρταμπούκα Ελένη.

Η κα Ταρταμπούκα, η οποία κατάγεται από τη Χαλκηδόνα, θα εκπροσωπεί την ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος σε συναντήσεις και δράσεις που προάγουν τη συλλογική δράση, την προσφορά και την αλληλεγγύη στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας μας.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία !

** Στην φωτογραφία η νέα Τομεάρχης Εθελοντισμού και Κοινωνικών Δικτύων της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κα Ταρταμπούκα (δεξιά), ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Πρωτογενούς Παραγωγής της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Ταρταμπούκας (στο κέντρο) και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκηδόνος κ. Γιαννάκης (αριστερά)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *