Π.Α.Ο. Κουφαλίων: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Η νέα διοίκηση του ΠΑΟ Κουφαλίων θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες της για την συνδρομή που της παρεσχέθη στην επίλυση του χρόνιου προβλήματος στο σύστημα άρδευσης του Δημοτικού Γηπέδου Κουφαλίων.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε εγκάρδια για την άμεση ανταπόκριση που επέδειξαν και την συμβολή τους στην επιτυχημένη προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης του συστήματος αυτόματου ποτίσματος του γηπέδου τους κ.κ. Διαμαντη Διαμαντη ,Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Χαλκηδόνος, Τζιοβάρα Δημήτριο Προϊστάμενο των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκηδόνος, Χανταβαρίδη Θεοχάρη (Τεχνικό Πολυκατάστημα «Οικοενέργεια») άμεσο τεχνικό συνεργάτη του Δήμου Χαλκηδόνος, καθώς και τους συμπολίτες μας Αντισυνταγματάρχη (ΑΣ) Ηλιάδη Εμμανουήλ Διοικητή της Σχολής Αεροπορίας Στρατού και Τζήκα Λάζαρο (Ελεύθερο Επαγγελματία – Εξοπλισμός Καταστημάτων και Γραφείων).

Με γνώμονα την μέριμνα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις του τόπου μας και την προσφορά καλύτερων υπηρεσιών σε όλους τους αθλούμενους που τις χρησιμοποιούν.

Εκ της Διοικήσεως

Κεραμιτσης Δημητριος

Γενικός αρχηγός.