Κουφάλια: Εγκαίνια “Pandura music store”

“Pandura music store”

Χθες βράδυ στα Κουφάλια εγκαινιάστηκε ένας νέος χώρος που διαθέτει μουσικά είδη και βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 83 .

Άνοιξε τις πόρτες του στο μουσικόφιλο κοινό και όχι μόνο, υποσχόμενο συνέπεια και εξυπηρέτηση, σε έναν ιδιαίτερο και πρωτοποριακό χώρο που μπορείτε να γνωρίσετε τα μοναδικά προϊόντα και να απολαύσετε τη μαγεία της μουσικής.

Το Pandura music store διαθέτει Μουσικό Εξοπλισμό, Επαγγελματικά συστήματα ήχου και φωτισμού, Οπτικοακουστικές εφαρμογές, οργανώνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και κατασκευάζει έγχορδα μουσικά όργανα.

Φιλοδοξία του ιδιοκτήτη Ηλία Βελλή που είναι και ο ίδιος καταξιωμένος μουσικός και συνεργάτης του Μανώλη Λιδάκη, Γερασίμου Ανδρεάτου κ.α. με δίπλωμα στην Βυζαντινή μουσική και διανύει το 4° έτος του τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, είναι να γίνει το νέο μουσικό κατάστημα ένας χώρος που θα διευρύνει και θα προκαλέσει τη διάθεση να ασχοληθεί κανείς με τη μουσική, δίνοντας την ευκαιρία σε γονείς, παιδιά και στον καθ’ ένα, να γνωρίσει απο κοντά τα ξεχωριστά ηχοχρώματα του κάθε οργάνου, έτσι ώστε να καταλήξει στην απόκτηση ενός μοναδικού φίλου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, τα όργανα είναι ξεχωριστοί φίλοι και η σχέση με την μουσική μια μοναδική εμπειρία και ένα ατελείωτο ταξίδι.

Απλά μπείτε στο πλοίο!!