Π.Α.Ο. Κουφαλίων-Α.Ο. Καρδίας:Όλα έτοιμα για τον μεγάλο τελικό

Ο ΠΑΟ Κουφαλίων και ο ΑΟ Καρδίας, σωματεία που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΜ και της Γ’ Εθνικής  αντίστοιχα, είναι αντιμέτωπα στον 47ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων της ΕΠΣ Μακεδονίας αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, ο οποίος διεξάγεται την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.15 στο γήπεδο Τούμπας.

Ο αγώνας μεταδίδεται για 26η φορά απ’ ευθείας από την ΕΡΤ – 3 και μέσω του site της ΕΠΣ Μακεδονίας (www.epsm.gr) διαδικτυακά (live streaming).

Η ομάδα των Κουφαλίων (έτος ίδρυσης 1964) συμμετέχει για πέμπτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ και θα προσπαθήσει να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία καθώς κατέκτησε το τρόπαιο, κερδίζοντας τη Νίκη Μεσημερίου με σκορ 2-0. Στις προηγούμενες συμμετοχές της σε Τελικό είχε ηττηθεί από το Θερμαϊκό Θεσσαλονίκης (περίοδος 1977 – 1978) με σκορ 1-0 (στην παράταση), από την Ομόνοια Σίνδου (περίοδος 1982 – 1983) με σκορ 3-1 και από τον ΠΑΟ Διοικητηρίου (περίοδος 2007 – 2008) με σκορ 4-1.

Η ομάδα της Καρδίας (έτος ίδρυσης 1958) συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ και θα διεκδικήσει την κατάκτηση του τροπαίου.

Παρατηρητές αγώνα ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Συμεωνίδης και Φώτιος Τσαουσίδης, ενώ γιατροί του αγώνα θα είναι η Βασιλική Τσακίρη και ο Νίκος Ξυλούρης.

  • Ο ΠΑΟ Κουφαλίων ιδρύθηκε το 1964, ύστερα από την ιστορική συγχώνευση για εκείνη την εποχή των τοπικών ομάδων, Ηρακλή Κουφαλίων (έτος ίδρυσης 1952) και Αρη Κουφαλίων (έτος ίδρυσης 1953). Έδρα έχει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Κουφαλίων και λειτουργεί τμήματα υποδομής σ’ όλες τις κατηγορίες.
    Από εκείνη την περίοδο και μετέπειτα η ομάδα των Κουφαλίων ξεκινά μία σταθερή πορεία στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ και το 1975 κατακτά το πρωτάθλημα της τότε Α’ κατηγορίας και διεκδίκησε με αξιώσεις την άνοδό της στην τότε Β’ Εθνική σε αγώνα μπαράζ με το Ρήγα Φεραίο Βελεστίνου στην Κοζάνη. Πολλά χρόνια αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Δ’ Εθνικής.Το σωματείο τίμησαν πληθώρα ποδοσφαιριστών, από τους οποίους ξεχώρισαν και αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική οι Τούλης Μουρατίδης, Φάνης Αθανασιάδης, Γιώργος Παπαχριστούδης, Γιώργος Παπαμιχαήλ, Χρήστος Γιαννακούλας, Νίκος Νεντίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Σωκράτης Φυντανίδης κ.α.Για να φτάσει στον Τελικό ο ΠΑΟ Κουφαλίων απέκλεισε τον Ολυμπιακό Κυμίνων (0-1), τον Αγροτικό Αστέρα (4-3), τον Φοίνικα Πολίχνης (3-5), τον Αγροτικό Αστέρα Υποδομή 2016 (0-3) και στο διπλό ημιτελικό τον Ηρακλή Αμπελοκήπων (εκτός έδρας 0-2 και εντός έδρας 4-0).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σαμαράς Γεώργιος

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Βογιατζής Νικόλαος

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Τζήκας Λάζαρος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Δραγούμης Ιωάννης

ΤΑΜΙΑΣ: Κατσούκας Γεώργιος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Νάκος Νικόλαος

ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ-ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ: Βλαϊκούδης Σιδέρης

ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Βλαϊκούδης Πέτρος

ΕΦΟΡΟΣ ΓΕΝΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ: Τζήκας Λάζαρος

ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ – ΜΕΛΟΣ: Φραγγούδης Αθανάσιος

Όσοι φίλαθλοι θέλουν να πάνε στον αγώνα μπορούν να επικοινωνήσουν με το Axios Travel στα Κουφάλια και να δηλώσουν συμμετοχή Τηλ 23910 51114

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΙΤΕΝΙΔΗΣΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ

Ο Ανέστης Τσιτενίδης, κάτοχος διπλώματος UEFA A, είναι ο προπονητής του ΠΑΟ Κουφαλίων. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2005 από την Ακαδημία του Κεραυνού Αγίου Παύλου και την επόμενη χρονιά το 2006 ανέλαβε την πρώτη ομάδα.

Στη συνέχεια το 2008 μέχρι το 2010 ανέλαβε την Κ 20 του Αγροτικού Αστέρα και το 2011 ως Τεχνικός διευθυντής υπηρέτησε την ομάδα του Ευόσμου. Το 2012 έγινε πρώτος προπονητής στον Αγροτικό Αστέρα, όταν αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική. Το 2014 συνεργάστηκε  με τον ΠΑΟ Κουφαλίων και το 2015 με το ΓΣ Ηλιούπολης. Πέρυσι την αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 ως προπονητής πάλι του ΠΑΟ Κουφαλίων κατέκτησε το νταμπλ (πρωταθλητής του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας και 46ος κυπελλούχος της ΕΠΣΜ).

Ο Αντώνιος Παπατζίκος, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA Β, είναι βοηθός προπονητή στον ΠΑΟ Κουφαλίων. Την περσινή αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Αγροτικού Αστέρα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Γ’ κατηγορία Γυναικών.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ:

«Α.Ο. ΚΑΡΔΙΑΣ»

Ο ΑΟ Καρδίας ιδρύθηκε το 1958 και αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική. Έδρα έχει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Καρδίας που πρόσφατα απέκτησε πλαστικό τάπητα και διατηρεί τμήματα Υποδομών σ’ όλες τις κατηγορίες (Νέων, Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι) στα οποία αγωνίζονται περισσότεροι από 80 μικροί αθλητές.
Η ομάδα της Καρδίας συμμετείχε για πρώτη φορά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ το 1972 και το 2003 προβιβάστηκε στη Β’ κατηγορία από τη Γ’. Το 2012 προβιβάστηκε στην Α’ κατηγορία από τη Β’ και την επόμενη περίοδο 2012 – 2013 στην Α1. Παρέμεινε σ’ αυτήν τρεις περιόδους (2013 – 2014, 2014 – 2015 και 2015 – 2016) και την τρίτη χρονιά εξασφάλισε την άνοδό της στη Γ’ Εθνική, αν και αγωνιζόταν σε άλλα γήπεδα, επειδή το δικό της είχε κριθεί ακατάλληλο.
Ιδρυτικά μέλη του συλλόγου ήταν οι Χρήστος Σαμαράς, Απόστολος Σαμαράς, Ιωάννης Σαμαράς, Ιωάννης Μπιτζίκας, Δημήτριος Μπότσογλου, Εμμανουήλ Σαρής, Θεόδωρος Κιμπάρης, Παναγιώτης Τσακίρης, Ευστράτιος Παπάζογλου, Δημήτρης Καραγεωργάκης, Νικόλαος Δελημήτρου, Βασίλειος Στρατηλάτης, Δημήτρης Μακαρόνας, Ιωάννης Κολέτσας, Δημήτρης Μπόζος, Νικόλαος Μπότσογλου, Βασίλης Καραβέλας και Θεόδωρος Σαχίνης.
Τα τελευταία 30 χρόνια πρόεδροι του σωματείου διετέλεσαν οι Ανθιμος Τσολάκης, Μιχάλης Σαμαράς και Κώστας Κατσαρός από το 2011 μέχρι σήμερα.
Ο ΑΟ Καρδίας για φτάσει στον Τελικό απέκλεισε τον Θερμαϊκό Θέρμης (1-3), τον ΠΑΟ Νέων Επιβατών (0-2), τον Μελιτέα (0-3), τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας (1-3) και στο διπλό ημιτελικό τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (εκτός έδρας 3-3 και εντός έδρας 1-0).

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατσαρός Κώστας

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μπακιρτζής Γεώργιος

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σαμαράς Μιχάλης

ΤΑΜΙΑΣ: Κολυβάκης Σπύρος

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Σαμαράς Κώστας

ΜΕΛΟΣ: Παραλής Νίκος

ΜΕΛΟΣ: Ευθυμίου Ιωάννης

ΜΕΛΟΣ: Κασάς Πέτρος

ΜΕΛΟΣ: Παπαδόπουλος Ιωάννης

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΟΥΓΟΥΤΣΑΣ

Ο Φώτης Αλεξίου είναι προπονητής του ΑΟ Καρδίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1967 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β. Εκτός από τον ΑΟ Καρδίας με τον οποίο συνεργάζεται για τρίτη χρονιά, διετέλεσε προπονητής και στο Θρίαμβο Ταγαράδων, στη Δόξα Τριλόφου, στην ΑΕ Φιλύρου και στους Ακρίτες Συκεών. Επίσης, διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στον Οδυσσέα Κορδελιού και για ακόμη τρία χρόνια στον ΑΟ Καρδίας.

Ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε στον Οδυσσέα Κορδελιού και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο Χαραυγιακό, στον Πανιώνιο, στον Ιωνικό, στους Λύκους, στον Αγροτικό Αστέρα, στην ΑΠΕ Λαγκαδά και στον Κεραυνό Κολχικού.
Αξιοσημείωτο είναι ότι σε Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας συμμετέχει για πέμπτη φορά. Τρεις ως ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα (περ. 1993 – 1994 με ΠΑΟ Διοικητηρίου), της ΑΠΕ Λαγκαδά (περ. 1996 – 1997 με Αχιλλέα Τριανδρίας) και του Οδυσσέα Κορδελιού (περ. 1997 – 1998 με την ΑΕ Κρήνης) και μία ως τεχνικός διευθυντής του Οδυσσέα Κορδελιού (περ. 2010 – 2011 με Ολυμπιακό Κυμίνων). Σ’ όλες τις αναμετρήσεις η ομάδα του στέφθηκε κυπελλούχος.
Ο Παναγιώτης Γουγουτσάς είναι βοηθός προπονητή στον ΑΟ Καρδίας και κάτοχος διπλώματος UEFA C. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη την 1 Μαρτίου 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Αρη Θεσσαλονίκης και στην μικτή ομάδα της ΕΠΣΜ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Πολύκαστρο, στον Κιλκισικαό, στην ΑΕ Γιάννινα, στην Attesa di Sondrio Italia, στον Πολύγυρο, στο Μ. Αλέξανδρο Θεσ., στον Π. Μελά, στο Στρατώνι και στον ΑΟ Καρδίας. Παράλληλα είναι υπεύθυνος των Ακαδημιών της Καρδίας από το 2011.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι γυμναστής της Καρδίας και ο Γιώργος Μπαβέλης τεχνικός διευθυντής.

ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ:

Οι διαιτητές του 47ου Τελικού
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΛΥΜΠΟΥΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1983

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Σέρρες

ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2003

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Απόφοιτος Λυκείου και ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γερμανικά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Πωλητής

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Εγγαμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Διαιτητής Γ’ Εθνικής και πέρυσι Football League

A’ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: ΤΟΡΟΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1993

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Θεσσαλονίκη

ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2010

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Ιατρικών Εργαστηρίων ΑΤΕΙ Θεσσαλίας (Λάρισα)

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ: Γεννετική του Ανθρώπου – Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Βιοεπιστήμονας

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γερμανικά

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Αγαμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Βοηθός Διαιτητή Football League

B’ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: ΝΤΑΒΕΛΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1988

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2006

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Απόφοιτος Λυκείου και ΙΕΚ Εμπορίας, Διαφήμισης και Marketing

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Ελεύθερος επαγγελματίας – Ασφαλιστής

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Αγαμος

ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΣ: Βοηθός Διαιτητή Football League

4η ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 1982

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Εδεσσα Πέλλας

ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: 2010

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ: Αγγλικά, Γαλλικά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: Βοηθός λογιστή

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: Αγαμη

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Κύπελλο κατέκτησαν:

Περ. 1971 – 72 Παύλος Μελάς – Απόλλων Ζαγκλιβερίου 1 – 0

Περ. 1972 – 73 Μ. Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης – Νεάπολις 0 – 0 (στα πέναλτι 3 – 2)

Περ. 1973 – 74 Π.Ο. Ξηροκρήνης – Αξιός Ανατολικού 0 – 0 (στα πέναλτι 5 – 2)

Περ. 1974 – 75 Ερασ. Π.Α.Ο.Κ. – Ερμής Νεάπολης 2 – 1

Περ. 1975 – 76 Θερμαϊκός Θεσ/κης – Ελπίδα Τούμπας 1 – 0

Περ. 1976 – 77 Εθνικός Πυλαίας – Ελευθεριακός 1 – 0

Περ. 1977 – 78 Θερμαϊκός Θεσ/κης – Π.Α.Ο.Κουφαλίων 1 – 0 (στην παράταση)

Περ. 1978 – 79 Ακρίτες Συκεών – Καμπανιακός 1 – 0

Περ. 1979 – 80 Μαραθώνας – Φοίνικας Πολίχνης 1 – 0 (στην παράταση)

Περ. 1980 – 81 Φοίνικας Πολίχνης – Κεραυνός Αγγελοχωρίου 3 – 1

Περ. 1981 – 82 Α.Π.Ε. Λαγκαδά – Εθνικός Πυλαίας 1 – 0

Περ. 1982 – 83 Ομόνοια Σίνδου – Π.Α.Ο. Κουφαλίων 3 – 1

Περ. 1983 – 84 Νίκη Διοικητηρίου – Ολυμπιακός Κυμίνων 2 – 0

(κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο)

Περ. 1984 – 85 Ερασ. Αρη – Ελπίδα Τούμπας 6 – 4 (στην παράταση)

(κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο)

Περ. 1985 – 86 Πέρα – Πανόραμα 1 – 1 (στα πέναλτι 4 – 5)

Περ. 1986 – 87 Πανόραμα – Μαραθώνας 1 – 0

Περ. 1987 – 88 Εθνικός Προφήτη-Αναγέννηση Επανομής 1 – 1 (στα πέναλτι 4 – 2)

Περ. 1988 – 89 Ερασ. Αρη – Μ. Αλέξανδρος Θεσσαλονίκης 3 – 2 (στην παράταση)

Περ. 1989 – 90 Σπάρτακος Νεάπολης – Αχιλλέας Τριανδρίας 0 – 0 (στα πέναλτι 4 – 2)

(κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο)

Περ. 1990 – 91 Ερασ. Αρη – Α.Ε. Φοίνικα 0 – 0 (στα πέναλτι 4 – 1)

Περ. 1991 – 92 Α.Π.Ε. Λαγκαδά – Αχιλλέας Τριανδρίας 2 – 1

Περ. 1992 – 93 Καμπανιακός – Αετός Βασιλικών 0 – 1 (στην παράταση)

Περ. 1993 – 94 Αγροτικός Αστέρας – Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 3 – 1 (στην παράταση)

Περ. 1994 – 95 Ποσειδώνας Μηχανιώνας-Α.Ε. Ευόσμου 2 – 1

(κατέκτησε και τον πανελλήνιο τίτλο)

Περ. 1995 – 96 Αχιλλέας Τριανδρίας – Α.Π.Ε. Λαγκαδά 2 – 2 (στα πέναλτι 5 – 3)

Περ. 1996 – 97 Αχιλλέας Τριανδρίας – Α.Π.Ε. Λαγκαδά 1 – 2 (στην παράταση)

Περ. 1997 – 98 Α.Ε. Κρήνης – Οδυσσέας Κορδελιού 1 – 2

Περ. 1998 – 99 Α.Ε. Κρήνης – Α.Σ. Νεάπολης 0 – 5

Περ. 1999 – 00 Ορφέας Σουρωτής – Μακεδονικός Νεάπολης 2 – 1 (στην παράταση)

* Ο κυπελλούχος Ορφέας Σουρωτής συμμετείχε στον τελικό της Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και ηττήθηκε από τα Μάλλια Χανίων με 2-1.

Περ. 2000 – 01 Ορφέας Σουρωτής – Μακεδονικός Νεάπολης 2 – 2 (στα πέναλτι 3-1)

Περ. 2001 – 02: ΗΛΤΕΞ Λύκοι – Φοίνικας Πολίχνης 1 – 2

Περ. 2002 – 03: Κρόνος Συκεών – Α.Σ. Αμπελόκηποι 0 – 2

Περ. 2003 – 04: Μακεδονικός Αγ. Βασιλείου – Α.Σ. Αμπελόκηποι 0 – 2

Περ. 2004 – 05: Ορφέας Σουρωτής – Αναγέννηση Επανομής 1 – 0

Περ. 2005 – 06: Φοίνικας Πολίχνης – Ιωνικός 1 – 0 (στην παράταση)

Περ. 2006 – 07: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Παύλος Μελάς 2 – 0

Περ. 2007 – 08: Π.Α.Ο. Κουφαλίων – Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 1 – 4

Περ. 2008 – 09: Π.Α.Ο. Διοικητηρίου – Εθνικός Σοχού 2 – 1 (στην παράταση)

Περ. 2009 – 10: Μ. Αλέξανδρος Βραχιάς – Π.Α.Ο. Διοικητηρίου 0 – 1 (στην παράταση)

Περ. 2010 – 11: Ολυμπιακός Κυμίνων – Οδυσσέας Κορδελιού 1 – 1 (στα πέναλτι 3 – 4)

Περ. 2011 – 12: Ολυμπιακός Κυμίνων – Απόλλων Κ. Σχολαρίου 3 – 2

Περ. 2012 – 13: Καμπανιακός – Α.Π.Ε. Λαγκαδά 0 – 1

Περ. 2013 – 14: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Θερμαϊκός Θέρμης 0 – 3

Περ. 2014 – 15: Γ.Σ. Ηλιούπολης – Νίκη Μεσημερίου 3 – 3 (στα πέναλτι 5 – 3)

Περ. 2015 – 16: Μακεδονικός – Θερμαϊκός Θέρμης 2 – 1

Περ. 2016 – 17: Π.Α.Ο. Κουφαλίων – Νίκη Μεσημερίου 2 – 0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *