Π.Α.Ο. Κουφαλίων:Και στην Κ16 οι Τσιτενίδης-Παπατζίκος

Σε μια κίνηση ματ προχώρησε η διοίκηση των ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κουφαλίων.Συγκεκριμένα ανακοίνωσε την συνεργασία της με το τεχνικό δίδυμο της ανδρικής ομάδας ΤσιτενίδηΠαπατζίκο.

Οι δυο προπονητές αναλαμβάνουν για τη σεζόν 2018-19 και την Κ16, αθλητές δηλαδή που γεννήθηκαν 2003-2004.Τα οφέλη μελλοντικά θα είναι πολλά καθώς εκτός από την εγνωσμένη αξία των δυο συνεργατών οι ποδοσφαιριστές θα έχουν το ίδιο σύστημα προπόνησης με τους “μεγάλους”, προσαρμοσμένο βέβαια στην ηλικία τους, πράγμα που σημαίνει ότι όταν έρθει η ώρα το βήμα για την ανδρική ομάδα θα είναι πιο εύκολο.

Σκοπός των Παπατζίκου-Τσιτενίδη είναι να δουλέψουν με ταλέντα όχι μόνο από τα Κουφάλια αλλά και από  τις γύρω περιοχές και γι αυτό το λόγο έχουν προγραμματιστεί δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών που θα γίνουν στα μέσα Αυγούστου.

Αναδιοργάνωση λοιπόν των ακαδημιών του Π.Α.Ο. Κουφαλίων με την διοίκηση και τους δυο προπονητές να θέλουν να βάλουν τις βάσεις ώστε από την επόμενη κιόλας χρονιά ποδοσφαιριστές της Κ16 να στελεχώνουν σταδιακά την ανδρική ομάδα.

Η συμμετοχή του Π.Α.Ο. Κουφαλίων στη Γ’ Εθνική , το προπονητικό κέντρο ,οι τέλειες γηπεδικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν, καθώς και το ότι η Κ16 θα είναι πλέον υπό την άμεση εποπτεία των προπονητών της αντρικής ομάδας, αφήνει μηνύματα αισιοδοξίας ότι σύντομα η προσπάθεια που ξεκινάει θα αποδώσει καρπούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο άνδρες είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία για το ίδιο αντικείμενο και στον Αγροτικό Αστέρα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *