ΠΑΟ Κουφαλίων:Νέα διοίκηση-Αναλαμβάνει ο Τσιτενίδης-Οι πρώτες μεταγραφές

Όπως σας είχαμε ενημερώσει έγινε χθες η γενική συνέλευση του ΠΑΟ Κουφαλίων και πλέον και τυπικά η ομάδα έχει νέα διοίκηση.Σε πρώτη φάση τα άτομα που ξεκινούν τη νέα αυτή προσπάθεια για το καλό της ομάδας είναι:

Τζίκας Νίκος,Νοβάκης Γιώργος,Καραγιοβάννης Γιώργος,Δοντσίδης Νίκος,Γκορτσίλας Γιώργος,Εξαδακτύλου Βίκυ,Χαμτζάς Ισίδωρος,Τσαγγαλίδης Βαγγέλης και Δραγούμης Γιάννης.

Τις επόμενες μέρες το νέο συμβούλιο αναμένεται να πλαισιωθεί και με άλλα άτομα οπότε θα έρθει και σε σώμα η νέα διοίκηση.

Άμεσα υπήρξε συμφωνία μ ένα παλιό γνώριμο τον Ανέστη Τσιτενίδη, ώστε ο προπονητής των επιτυχιών να αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις έχοντας στο πλάι του τον Αντώνη Παπατζίκο.Από εκεί και πέρα ξεκίνησαν και οι πρώτες συμφωνίες με ποδοσφαιριστές με τον αρχηγό Γιώργο Μαργαρίτη να ανανεώνει και να συνεχίζει με τα κυανόλευκα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ υπήρξε συμφωνία και με τον Δημήτρη Πολίτη που επίσης αγωνίσθηκε μέχρι πέρυσι το Σεπτέμβριο στον ΠΑΟ Κουφαλίων.

Ήδη ξεκίνησαν συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές ώστε γρήγορα να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και η ομάδα να είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκίνησε από σήμερα η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι να ενισχύσουν την ομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *