Παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Παράταξης που διοικεί: “Κακόγουστο έργο, χωρίς θεατές”

Κακόγουστο έργο, χωρίς θεατές

 

 

Γράφει ο Αναγνωστόπουλος Σταύρος, Πολιτικός Μηχανικός,

π. Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίου Αθανασίου,

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Χαλκηδόνος

 

Πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες για την κακόγουστη παράσταση που δόθηκε για την παρουσίαση του έργου της Δημοτικής Παράταξης που διοικεί το Δήμο Χαλκηδόνος. Σε μια φιέστα λοιπόν που επιχειρήθηκε να στηθεί από τη Διοίκηση του Δήμου, παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα, ένας κατάλογος έργων και δράσεων, που αφορούν τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία και που έχουν σχέση με έργα και δράσεις, όχι μόνο της παρούσας διοίκησης, αλλά και των πρώην διοικήσεων του Δήμου μας (ακόμη και των  πρώην Καποδιστριακών Δήμων), της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας, του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Υποδομών, καθώς και άλλων φορέων της Γενικής Κυβέρνησης.

Προφανώς ο κ. Δήμαρχος ενεργώντας ως εκπρόσωπος όλων των παραπάνω παρουσίασε αυτό το συλλογικό και διαχρονικό έργο, ως αποτέλεσμα αποκλειστικά της Δημοτικής Παράταξής του. Βέβαια για μια ακόμη φορά για ότι δεν έγινε φταίνε όλοι οι παραπάνω εκτός της Διοίκησης του Δήμου και για τις ευκαιρίες που χάθηκαν και γι’ αυτές που συνεχίζονται να χάνονται την ευθύνη τη φέρουν όλοι οι άλλοι εκτός απ’ αυτήν.

Ευτυχώς όμως για την κοινωνία μας και δυστυχώς γι αυτούς, ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη. Ούτε καν τα εκλεγμένα μέλη της  Δημοτικής τους Παράταξης δεν πείσθηκαν να παρευρεθούν. Οι πολίτες δεν τους πιστεύουν και δεν συγκινούνται από ψηφοθηρικές παρεμβάσεις βιτρίνας. Η κοινωνία δεν ξεγελιέται πλέον «με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια». Η τακτική του ‘’Μαυρογυαλούρου’’ ανήκει στο παρελθόν, όπως παρελθόν θα αποτελέσουν κι αυτοί που την ακολούθησαν και την ακολουθούν.

Υ.Γ. Με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο στήθηκε η παραπάνω φιέστα, θα ήθελα να καταθέσω κάποια ερωτήματα, τα οποία κατά την άποψη μου πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, διότι είναι χαρακτηριστικά στοιχεία της αλαζονικής συμπεριφοράς που επιδεικνύει η Διοίκηση του Δήμου.

 1. Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιήθηκε ο λογότυπος του Δήμου Χαλκηδόνος σε σχετική πρόσκληση και ενημερωτικά φυλλάδια που διανεμήθηκαν από τη Δημοτική Παράταξη ‘’Αλληλεγγύη – Ενότητα – Συνεργασία’’ που διοργάνωσε την εκδήλωση;
 2. Με ποιο δικαίωμα υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου έστειλαν προσκλήσεις σε φορείς και πολίτες για μια παραταξιακή εκδήλωση και μάλιστα από υπηρεσιακά μέσα του Δήμου;
 3. Τα έξοδα των φυλλαδίων που διανεμήθηκαν καλύφθηκαν από τη Δημοτική Παράταξη ‘’Αλληλεγγύη – Ενότητα – Συνεργασία’’;  ή θεωρήθηκαν έντυπα του Δήμου, μιας και συμπεριλήφθη και ο λογότυπος του Δήμου;
 4. Από πότε το Γραφείο Τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος, λειτουργεί ως γραφείο τύπου του συνδυασμού ‘’Αλληλεγγύη – Ενότητα – Συνεργασία’’;

 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Αναγνωστόπουλος Σταύρος

 

2 comments

 1. Ανώνυμος

  14/10 ΗΤΑΝ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ.. Η ΦΩΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΕΙΟΥ..

  Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΝΑ ΕΡΓΟ ΕΙΧΕ ΦΟΡΕΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ , ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΟΥ ΧΡΟΝΙΚΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΤΗ.

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ “ΦΙΕΣΤΑ” ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΦΕ ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΠΤ (προχειρότητα)

  ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΣΑΛΑΓΡΑΔΑΣ

  • ΑΝΕΣΤΗΣ

   ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ? ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ 34.000 ΑΤΟΜΩΝ 50-80 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ – ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *