Πέλλα:Ούτε αύριο Πέμπτη θα ανοίξουν τα σχολεία

Με ανάρτηση του πριν λίγη ώρα ο βουλευτής Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης ενημέρωσε ότι δεν θα ανοίξουν αύριο Πέμπτη 17/9 τα σχολεία στην Πέλλα.

Δεν ανοίγουν ούτε αύριο τα σχολεία στην Πέλλα
🔹 Η Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης & Ειδικής Αγωγής, κ. Αναστασία Γκίκα, με ενημέρωσε πριν λίγο ότι, μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Λοιμωξιολόγων, με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

🔹 Μετά από επικοινωνία μου με την Υφυπουργό Παιδείας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, με ενημέρωσε ότι η νέα αναστολή θα έχει ισχύ μέχρι και την Παρασκευή, οπότε και θα υπάρξει νέα απόφαση, πάντα μετά από εισήγηση της Ειδικής Επιτροπής που μελετά τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.
🔹 Επικοινώνησα επίσης και με την Υπουργό Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία μου μετέφερε ότι τα επιδημιολογικά στοιχεία δεν επιτρέπουν ακόμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, το άνοιγμα των σχολικών μονάδων.
🔹 Ζητάμε συγγνώμη από τους μικρούς μας φίλους, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα για την ακατάλληλη ώρα της ενημέρωσης αυτής, αλλά ο δυναμικός χαρακτήρας του φαινομένου της πανδημίας επιβάλλει οι αποφάσεις να λαμβάνονται με όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, ακόμα και την ύστατη στιγμή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *