Περιφέρεια Κ.Μ.:Εργασίες στο δρόμο Χαλκηδόνας-Θες/νίκης

Συνεργεία μπαίνουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου στις εθνικές οδούς από τη Θεσσαλονίκη προς τα Νέα Μουδανιά και τη Χαλκηδόνα, αλλά και στο ανατολικό τμήμα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ολοκλήρωσε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και διασφάλισε ότι για την επόμενη τριετία θα υπάρχει διαρκής συντήρηση των συγκεκριμένων δρόμων, που σημαίνει ότι όποτε προκύπτουν φθορές θα υπάρχει διαθέσιμο συνεργείο για την επέμβαση και αποκατάσταση.

«Με την ολοκλήρωση των διαγωνισμών, υπογράφουμε τις σχετικές συμβάσεις και από το επόμενο εικοσαήμερο θα αρχίσουμε τις επεμβάσεις για να αποκαταστήσουμε τα προβληματικά σημεία των συγκεκριμένων δρόμων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι με τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς εξασφαλίσαμε τη διάθεση συνεργείων επέμβασης σε κάθε φθορά για την επόμενη τριετία. Έτσι ένα σημαντικό θέμα για τη διαρκή συντήρηση των δρόμων μας επιλύεται», τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων, Πάρις Μπίλλιας.

Πού μπαίνουν συνεργεία

Οι επεμβάσεις των συνεργείων αφορούν στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας των συγκεκριμένων εθνικών οδών. Οι εργασίες που προβλέπονται είναι ασφαλτοστρώσεις όπου υπάρχουν φθορές του οδοστρώματος, αποκατάσταση κατεστραμμένων διαχωριστικών στηθαίων ασφάλειας, κοπές χόρτων, αντικατάσταση φθαρμένων φωτιστικών και καλωδίων κτλ.

Ανά δρόμο τα σημεία επέμβασης είναι:

-Θεσσαλονίκης – Μουδανιών: από τη Βούλγαρη μέχρι τον κόμβο Νέων Μουδανιών.

-Θεσσαλονίκης – Χαλκηδόνας: από τα Διαβατά μέχρι το Μελίσσι.

-Περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης: από τον κόμβο του Αγίου Παύλου μέχρι τη δυτική περιφερειακή (νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»).

voria.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *