“Ιχνηλάτης”-1ο Δημοτικό Συμβούλιο

 • Έγινε την Δευτέρα το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χαλκηδόνος με την καινούργια αρχή του κ.Αναγνωστόπουλου.
  Καταρχάς τα καλά νέα. Φαίνεται ότι υπάρχει συναίνεση όσον αφορά την ψήφιση των θεμάτων.Τουλάχιστον σε πρώτη φάση.
 • Τα κακά νέα τώρα. Ενώ η συνεδρίαση για τα θέματα κράτησε μιάμιση ώρα, τα απαράδεκτα προ ημερήσιας διάταξης κράτησαν 3 ώρες. Δυστυχώς και ενώ στην αίθουσα ήταν περίπου 100 συνδημότες για την πρώτη συνεδρίαση ,πιστεύω ότι απογοητεύτηκαν πλήρως.
 • Για ένα τελείως διαδικαστικό θέμα η διοίκηση, μέσω κυρίως του αντιδημάρχου Ευσταθιάδη, σήκωσε απαράδεκτα τους τόνους. Το θέμα μπορούσε να λυθεί σε ένα λεπτό, αν η διοίκηση το επέλεγε . Όμως η διοίκηση δια του αντιδημάρχου επέλεξε να επιβάλλει μια ψεύτικη αντίληψη ότι τα Κουφάλια τα χουν όλα και πρέπει τώρα να τα χάσουν, ενώ τα υπόλοιπα χωριά δεν έχουν τίποτα.Συνεχίζει δηλαδή την προεκλογική της τακτική, ΟΛΟΙ εναντίον των Κουφαλίων.  Οι εκλογές όμως τελείωσαν και πρέπει να υπάρξει ένα καινούργιο πνεύμα, που θα προσπαθήσει να κλείσει τις πληγές που άφησε ο προεκλογικός αγώνας.
 • Εντύπωση όμως προκάλεσε και η στάση του κ.Αναγνωστόπουλου που φερόταν σαν θεατής, αντί να προσπαθήσει να λύσει το πρόβλημα.
  Ελπίζουμε να οφείλονταν στην απειρία του και όχι σε δεύτερες σκέψεις.Θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
  Πρώτη συνεδρίαση ήταν εξάλλου.
 • Τελειώνοντας να πω για τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου  ότι θέλει πολύ…προπόνηση ακόμα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντα του.

Υ.Γ Κάποιος να επισημάνει στον κ.Ευσταθιάδη  ότι όταν μιλούν και  μάλιστα σε ακροατήριο δεν….μασούν  τσίχλα. Αγένεια.

“Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ”

5 comments

 1. Στέργιος

  Ακούσατε ακούσατε 34 !!!! ναι 34 κάδοι σκουπιδιών είχε η προηγούμενη διοίκηση στο νεκροταφείο Κουφαλίων ναι καλά διαβάζετε 34 και χάλασαν τον κόσμο στο δημοτικό συμβούλιο κάποιοι γιατί από τους 34 έμειναν οι 17 Είσατε σοβαροί ? αντί να πάρετε με τις πέτρες τους προηγούμενους που έβαλαν 34 κάδους στο νεκροταφείο εσύ Ιχνηλάτη συνεχίζεις να λες οτι όλοι είναι εναντίον των Κουφαλίων ? Με όλα αυτά που έχει κάνει η προηγούμενη διοίκηση δέν το βρίσκεις λογικό ? Κοίτα να δεις 34 κάδοι στο νεκροταφείο Κουφαλίων, είναι να γελάς και να κλαις μαζί.

  • Υπεύθυνος Πολίτης

   Ωραίο επίπεδο…να ασχολείται όλο το Δημ.Συμβούλιο με τους κάδους των Αντιδημάρχων (νυν και πρώην)!! Νομίζεται ενδιαφέρει πολλούς πολίτες για το πόσους κάδους έχει το κάθε Κοιμητήριο??

   Υ.Γ.1 Οι μπαχαλάκηδες δεν γίνονται ανεχτοί από κανένα σύστημα!!

   Υ.Γ.2 Αν στο πρώτο Δημ.Συμβούλιο έγινε Ροντέο…φαντάσου μόλις πιάσουν τα κρύα τι έχει να γίνει!!

   Υ.Γ.3 Δήμαρχε είσαι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την συμπεριφορά πεζοδρομίου του “δικού σου”!!

 2. Υπεύθυνος Πολίτης

  Βασικός Υπεύθυνος για την ΜΠΑΧΑΛΟΠΟΙΗΣΗ του Δ.Σ. αλλά και της λειτουργίας του Δήμου είναι ο Δήμαρχος!!! Αυτός είναι που τοποθέτησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να κάνει την “βρώμικη δουλειά” και να βγαίνει αλώβητος ο Δήμαρχος.

  Υ.Γ.1 Ωραίο το παραμύθι με τον “δαιμονοποίηση” των Κουφαλίων, αλλά …..δεν έχει Δράκο!!

  Υ.Γ.2 Ερώτημα προς την κυρία Αντιδήμαρχο , είστε σίγουρη ότι δεν παραπονέθηκε κάποιος πολίτης? Μια ματιά στα social αλλά και στο κινητό σας …θα έδινε την απάντηση.

  Υ.Γ.3 Αντιδήμαρχεεε, στο Δημοτικό συμβούλιο δεν μπορείς να Μπλοκάρεις τις αντίθετες γνώμες όπως είναι η προσφιλής σου τακτική στα social media…

 3. σωτήρης

  Βάλατε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα. Καλά να πάθετε τώρα.

 4. Ανώνυμος

  Επιπλέον, η άρχουσα τάξη για τα θέματα της ατζέντας της συνεδρίασης δεν θα πρέπει να συζητάει στα παρασκήνια. Ούτε να μεταφέρει και να αναθέτει τα θέματα αυτά σε άσχετους. Αλλά και να μην εξυπηρετεί συμφέροντα, ελαφρά τη καρδία, κάποιων που έχουν καβαλήσει το καλάμι και χρήζουν διαφοροδιάγνωσης επειδή έτσι έχουν μάθει έως σήμερα. Και για να είμαστε πιο σαφείς, οι νεοσύστατοι αθλητικοί σύλλογοι χρήζουν ίσης μεταχείρισης με τους άλλους. Αν πρέπει να είμαστε εκλεγμένοι ή να εμφανιστούμε όλοι σε τηλεοπτικό σταθμό και σόου για να μας δοθούν προνόμια χωρίς όρους και όρια, παρακαλείστε να μας ενημερώσετε. Ισοτιμία και δικαιοσύνη λοιπόν! Για το όφελος των συλλόγων που δεν εξυπηρετούν απλά ιδία οφέλη εν ονόματι και υπό κάλυψη… συλλόγου..
  Άντε γεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *