“ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ”-3ο Δημοτικό Συμβούλιο

Έγινε το 3ο δημοτικό συμβούλιο, με την νέα διοίκηση την προηγούμενη Πέμπτη. Είχε μόνο δυο θέματα . Το ένα ήταν η εκλογή αντιπροσώπων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης για την περιφερειακή ένωση Δήμων. Το άλλο θέμα αδιάφορο. Τα δύο αυτά θέματα είχαν διάρκεια 10 λεπτά αλλά στα προ ημερήσιας διάταξης υπήρξε ένταση.

Η διοίκηση του δήμου, μάλλον ξέχασε ότι οι εκλογές τελείωσαν και τις κέρδισε. Το να δημιουργείς αχρείαστες κόντρες με την αντιπολίτευση μάλλον δεν ωφελεί τον δήμο πρωτίστως.

Θα έρθουν στο σύντομο μέλλον θέματα που θα χρειαστεί να βάλλει πλάτη και η αντιπολίτευση, μια και η διοίκηση δεν έχει την πλειοψηφία ( μόνο 12 συμβούλους στους 33). Η διοίκηση οφείλει να διοικεί και να παράγει έργο.

Πρέπει να δείξει μια υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Εκτός και αν αποφάσισε να αρχίσει από τώρα προεκλογικό αγώνα για τις…επόμενες εκλογές.

Συμβουλή. Από το διαδίκτυο δεν κυβερνάς .Μπορεί να χαϊδεύεις τα αυτιά των φίλων σου αλλά παράλληλα εξοργίζεις τούς αντιπάλους και τους ουδέτερους. Πολύ σύντομα, μετά την περίοδο χάριτος που δίνει ο κόσμος στην διοίκηση, θα βγουν τα μαχαίρια. Και τότε θα αντιληφθεί η διοίκηση,ότι το διαδίκτυο έχει και μια άλλη όψη, που μάλλον δεν θα αρέσει καθόλου μα καθόλου στον κ. Δήμαρχο. Παν μέτρον άριστον έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Το θέμα των ειδικών συμβούλων είναι πάρα πολύ σοβαρό. Ο νομοθέτης το προέβλεψε, ώστε να μπορεί ο Δήμαρχος να έχει βοήθεια στο έργο του. Οι επιλογές είναι δύο. Η εξοφλείς προεκλογικά γραμμάτια ή διαλέγεις άριστους και με πραγματική γνώση του αντικειμένου. Το τι έκαναν οι προηγούμενοι δήμαρχοι, δεν έχει καμία σημασία. Κάποιοι ακολούθησαν την πρώτη επιλογή, και κάποιοι προς τιμή τους την δεύτερη, όπως ο κ. Νικόπουλος τέως δήμαρχος Χαλκηδόνας.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε ο κ.Αναγνωστόπουλος ποιο δρόμο θα διαλέξει. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας.

” Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *