ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ:  «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» 

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ:  «ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ» 

«Το ηχηρό πολιτικό μήνυμα των γαλλικών εκλογών δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους. Να μη ζήσουμε το γαλλικό σοκ. Η χώρα δεν πρέπει να παραλύσει. Απαιτείται ισχυρή κυβέρνηση, σιγουριά και σταθερότητα», τόνισε ο  βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας Αναστασιάδης μιλώντας σε μεγάλη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Πανόραμα.

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε  στη μεγάλη σειρά των μέτρων στήριξης των πολιτών που έλαβε η κυβέρνηση παράλληλα με το μεθοδικό μεταρρυθμιστικό της έργο   από το 2019 σε μία περίοδο που αλλεπάλληλες κρίσεις  «πολιόρκησαν», όπως είπε τόσο τη χώρα μας όσο και την Ευρώπη και όλον τον κόσμο.  «Ξέρουμε όλοι τις  δυσκολίες που υπάρχουν. Ξέρουμε όμως ακόμη ότι  η κυβέρνηση στάθηκε και συνεχίζει να στέκεται δίπλα στους πολίτες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ακόμη και μέσα από τις συμπληγάδες των κρίσεων η πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο δεν σταματά. Κινούμαστε με σχέδιο και όραμα  για να πάμε την Ελλάδα μπροστά», επισήμανε.

Ο βουλευτής της ΝΔ συμπύκνωσε στην ομιλία του το μεθοδικό, αποτελεσματικό κυβερνητικό έργο σε όλους τους τομείς (οικονομία, εξωτερική πολιτική, κοινωνική πολιτική, παιδεία). Στάθηκε ιδιαίτερα στην ενεργειακή κρίση και υπενθύμισε τη   σειρά μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για να ελαφρύνει το βάρος στους πολίτες (επιδότηση ρεύματος, καυσίμων, πλατφόρμα power pass, πλαφόν στην αγορά χονδρικής).

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη ο κ. Αναστασιάδης έκανε λόγο για τις εταιρίες κολοσσούς που ήρθαν να επενδύσουν. «Και άλλες εξίσου εμβληματικές βρίσκονται καθ’ οδόν, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ ξανά με τέτοια ένταση στην ιστορία της πόλης»,   είπε ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που υλοποιούνται. «Ξεμπλοκάραμε με συστηματικές προσπάθειες έργα που ήταν χρόνια τελματωμένα», τόνισε.

Στην εκδήλωση   παρέστησαν πολλοί  εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.     Χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ενώ τον ομιλητή προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πυλαίας – Χορτιάτη Λάμπρος Γατσώρης.

Αύριο Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 20.30 ο κ. Αναστασιάδης θα πραγματοποιήσει πολιτική εκδήλωση –ομιλία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης (μπροστά από το παλιό Δημαρχείο).