Παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ

Σημαντικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο της Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ  από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

  • Σε εξέλιξη βρίσκονται η συντήρηση επαρχιακών οδών και η αποκατάσταση ηλεκτροφωτισμού στο εθνικό δίκτυο

«Η εξασφάλιση ασφαλούς βατότητας του οδικού δικτύου αρμοδιότητας μας αποτελεί κορυφαία επιλογή μας. Το διάστημα αυτό εξελίσσονται παρεμβάσεις στη συντήρηση δικτύου καθώς και στον ηλεκτροφωτισμό για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες διέλευσης κατοίκων και επισκεπτών στην περιοχή μας», δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αηδονά – Αθανασιάδου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συντήρηση οδικού δικτύου ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στις επαρχιακές οδούς 9 και 13, συνολικού προϋπολογισμού 300.000 €, με τις εργασίες να υλοποιούνται στο οδικό τμήμα Αριδαία – Σωσάνδρα- Πρόμαχοι, ενώ, θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα η παρέμβαση στο τμήμα Γιαννιτσά – Μάνδαλο – Εξαπλάτανος. Στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού γίνονται εργασίες στον κόμβο της Καλής, στο πλαίσιο του έργου που αφορά «Συντήρηση υφιστάμενων υποδομών ηλεκτροφωτισμού και σηματοδοτών εθνικού οδικού δικτύου για το έτος 2018», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *