Στ. Αναγνωστόπουλος: «Τα Κουφάλια, το Πρόχωμα, ο Καστανάς και ο Ακροπόταμος συμμετέχουν δυναμικά στην παράταξη μας»

Στ. Αναγνωστόπουλος: «Τα Κουφάλια, το Πρόχωμα, ο Καστανάς και ο Ακροπόταμος συμμετέχουν δυναμικά στην παράταξη μας»

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία της προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη η παράταξη του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου.

Ο κ. Αναγνωστόπουλος συναντήθηκε χθες βράδυ με υποψηφίους συμβούλους και στελέχη της παράταξης από τα Κουφάλια, το Πρόχωμα, τον Καστανά και τον Ακροπόταμο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι του εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθειά του να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης του Δήμου.

Το παρών στη συνάντηση έδωσε σύσσωμη και η διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων «Αξιός» της ΜΕΒΓΑΛ, με την παρουσία του Προέδρου του Βασίλη Ζωγραφίδη, του Γεν. Γραμματέα Κώστα Σαραφίδη και του μέλους Σάκη Τζιαμπάζη, οι οποίοι δήλωσαν την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθολική υποστήριξή τους στον Δήμαρχο Σταύρο Αναγνωστόπουλο και στην παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΝΕΑ ΑΡΧΗ».

«Συντάσσονται στο πλευρό μας, άνθρωποι με διάθεση προσφοράς για το Δήμο, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία, καταξιωμένοι στην κοινωνία του Δήμου μας. Η παράταξή μας μεγαλώνει, εξελίσσεται, ισχυροποιείται», ανέφερε ο κ. Αναγνωστόπουλος, ευχαριστώντας ιδιαίτερα για την παρουσία και την υποστήριξή τους, τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων «Αξιός» της ΜΕΒΓΑΛ. «Εδώ και τέσσερα χρόνια ο Δήμος μας έχει αλλάξει. Κάνει βήματα προόδου. Έχει αποκτήσει την εξωστρέφεια που του την είχαν στερήσει οι προηγούμενες διοικήσεις. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο μας. Όλοι μαζί έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμη για την έδρα του Δήμου μας αλλά και για όλες τις Κοινότητές μας», συμπλήρωσε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος.

«Καλωσορίζω όλους εσάς τους νέους συναγωνιστές μας και σας ευχαριστώ για την επιλογή σας να σταθούμε μαζί δίπλα – δίπλα και να δώσουμε τον αγώνα αυτό για τις εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους εσάς που ξεκινήσαμε μαζί πριν τέσσερα χρόνια τον κοινό μας αγώνα για τη μεγάλη αλλαγή του Δήμου μας. Τέσσερα χρόνια μετά είστε εδώ για να δώσουμε έναν ακόμη νικηφόρο αγώνα για τον τόπο μας», είπε ο κ. Αναγνωστόπουλος.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι:

Κώστας Γιαννακούλας, Γιάννης Γιαννουπλάκης, Όλγα Θωμαϊδου, Γιώργος Κατηρτσίδης, Γιώργος Κελεσίδης, Δημήτρης Κουμαρίδης, Λάκης Κυριακίδης, Πέτρος Μιχαλτσίδης, Άρης Παπαδόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Γεωργία Παπαδοπούλου, Γιώργος Παπαχρηστούδης, Κώστας Παπαχρηστούδης, Θεόδωρος Παρασκευόπουλος, Μιχάλης Πατσίδης, Γιάννης Σαραφίδης, Κορνήλιος Σαραφίδης, Θανάσης Σφέτσιος, Πασχάλης Χατζίδης.