Σύμπραξη Ευθύνης: Αίτημα για μελέτη επέκτασης Δημαρχείου

Από την δημοτική παράταξη “Σύμπραξη ευθύνης για το Δήμο Χαλκηδόνος” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

«ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ».

Μια καινούργια εποχή έρχεται για την  τοπική αυτοδιοίκηση. Είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα μεταφερθούν, παρα πολλές αρμοδιότητες από το κεντρικό κράτος στους δήμους. Η μεταφορά αυτή θα συνοδεύεται με αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, και αντίστοιχης χρηματοδότησης.

Οφείλουμε λοιπόν ,ως δήμος να προετοιμαστούμε.

Σε λίγο οι διαθέσιμοι χώροι δεν θα φτάνουν. Πρέπει να γίνει μια μεγάλη ανακατανομή των χωρών και να αξιοποιηθούν οπωσδήποτε τα παλιά δημαρχεία,  της  Χαλκηδόνας και του Αγίου Αθανασίου. Πέρα από πολλές συνοδευτικές υπηρεσίες, μπορεί να δοθεί και ένα  τμήμα αυτών των κτιρίων και σε συλλόγους.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείναμε στο τεχνικό πρόγραμμα του 2021 που ψηφίστηκε,  την επέκταση του δημοτικού καταστήματος Κουφαλιων, που στεγάζει την κεντρική διοίκηση του Δήμου.

Είναι τελείως απαραίτητο να προχωρήσει ο Δήμος στην εκπόνηση της μελέτης, ώστε να μπορέσει να ενταχθεί το έργο αυτό σε κάποιο πρόγραμμα.
Με καλό προγραμματισμό και συναίνεση,  πρέπει να προετοιμαστούμε για το μέλλον που έρχεται.

Πέρα από την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, εξασφαλίζουμε και καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους του Δήμου με αυτό το έργο.

Υποχρέωση σας είναι κ. Δήμαρχε να προχωρήσετε άμεσα στην μελέτη του έργου και ήδη καθυστερήσατε που δεν το εντάξατε στο πρόγραμμα ¨Αντώνης Τρίτσης¨.

ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *