“Ταξίδι στον Αξιό”

ax2
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το καταπληκτικό βίντεο

 Ταξίδι στον Αξιό

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το διαδραστικό ντοκιμαντέρ «Ταξίδι στον Αξιό» είναι έτοιμο! Ένα διαδραστικό ντοκιμαντέρ, στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας της φοιτήτριας Λίας Παπαδράγκα. Στην εικονοληψία η εταιρεία ArtCut.Τα διαδραστικά ντοκιμαντέρ είναι πολυμεσικά έργα με εικόνες, βίντεο, ήχο, κείμενο, γραφικά, υπερσυνδέσμους με πλατφόρμα διανομής το διαδίκτυο και το «Ταξίδι στον Αξιό» είναι ένα από τα πρώτα έργα του είδους που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.taxidistonaxio.gr για να παραλάβετε το… εισιτήριό σας για μία περιήγηση στην προστατευόμενη περιοχή του ποταμού Αξιού, κατά την οποία θα γνωρίσετε ξεχωριστά μέρη και ξεχωριστούς ανθρώπους. Κάντε το ταξίδι από την αρχή ως το τέλος ή επιλέξτε το κομμάτια της ιστορίας που θέλετε να δείτε και επιστρέψτε όταν θέλετε να δείτε περισσότερα.

Εφόσον απολαύσατε το «Ταξίδι στον Αξιό» παρακαλούμε μοιραστείτε το στα κοινωνικά δίκτυα και –εφόσον διαθέτετε λίγο ακόμη χρόνο- συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο για την αξιολόγησή του εδώ: https://goo.gl/forms/SXmeouuqfqOzhXWu1

ax1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *