“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotreg@hotmai.com

Γειά σας φίλοι μου

  • Nεο τρομοκρατικό χτύπημα σε βάρος του πρώην πρωθυπουργού και της συνοδείας του χωρίς ευτυχώς σοβαρές επιπτώσεις για την υγεία τους. Το ζήτημα είναι τι πετυχαίνουν οι τρομοκράτες όλα αυτά τα χρόνια ? Tίποτα απολύτως εκτός του ότι κάποιοι αθώοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους για την τιμή των όπλων κάποιων εγκληματιών
  • Οι αναρτήσεις και οι δηλώσεις όμως ανωνύμων και κυρίως επωνύμων προκαλούν θλίψη .Συγχέονται οι πράξεις ή οι παραλείψεις κάποιων ανθρώπων με το υπέρτατο αγαθό της ζωής.  Όλοι είμαστε πικραμένοι και αγανακτισμένοι με αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας επτά χρόνια τώρα αλλά όχι και να χαιρόμαστε όταν οι τρομοκράτες σπέρνουν τον τρόμο .  Πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ντροπή και να καταδικάζουμε διχαστικές φωνές χωρίς δισταγμό.
  •  Άλλος ένας νόμος αυτός για την επιλογή διευθυντών στα σχολεία κατέπεσε στο ΣΤΕ.  Κι όμως κανένας υπουργός δεν αισθάνεται την ανάγκη να παραιτηθεί  Ότι ιδεοληψία διακατέχει κάθε υπουργό αυτός προσπαθεί να την επιβάλλει σε μια κοινωνία που θέλει να λέγεται σύγχρονη και ευρωπαϊκή
  •  Από τη νέα σχολική χρονιά θα αλλάξουν πολλά στις πανελλαδικές εξετάσεις μια και το ΣΤΕ με πρόσφατη απόφασή του υποχρεώνει το υπουργείο σε πολλές αλλαγές όσον αφορά την πριμοδότηση ειδικών κατηγοριών υποψηφίων ( άτομα με ειδικές ανάγκες , αθλητές).
  •  Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η πιθανή μετακόμιση της λαϊκής του Αγ. Αθανασίου κυρίως από επαγγελματίες που διαθέτουν καταστήματα στην κεντρική πλατεία.  Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ Γανιτίδης μιλώντας στη στήλη τόνισε ότι η αλλαγή επιβάλλεται για λόγους προστασίας της πλατείας αλλά και για λόγους καθαριότητας μια και πρακτικά στη νέα τοποθεσία θα υπάρχει μεγαλύτερη καθαριότητα. Παράλληλα τόνισε ότι οι επαγγελματίες της πλατείας δεν έχουν να χάσουν τίποτα με αυτή την αλλαγή. Τόνισε μάλιστα ότι και με την αποψίλωση των πρόσθετων κατασκευών υπήρχε ο φόβος για μείωση του τζίρου αλλά τελικά όχι μόνο διαψεύστηκαν αλλά άλλαξε και όψη η πλατεία.
  •  Όσοι τολμηροί έκαναν το λάθος να κάνουν την φορολογική τους δήλωση γρήγορα έπαθαν σοκ!!!!!!!!  Ιδιαίτερα οι αγρότες από εκεί που ήταν αφορολόγητοι τα προηγούμενα χρόνια τώρα γίνονται συνέταιροι με την εφορία  Αν συνυπολογίσουμε και τον ΕΝΦΙΑ που θα έλθει μέσα στο καλοκαίρι καθώς και τους αυξημένους λογαριασμούς της ΔΕΗ καταλαβαίνει κανείς ότι η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη.
  •  Την συμπαράσταση όλου του χωριού έχει ο πρόεδρος της Γέφυρας μετά την αποπομπή του από την παράταξή του. Βέβαια τον τελικό λόγο θα έχει η αποκεντρωμένη διοίκηση η οποία μάλλον θα την απορρίψει γιατί το μόνο ¨ λάθος¨ που έκανε ήταν να αγωνιστεί για το συμφέρον του χωριού του σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους του.  Ευτυχώς για τον τόπο μας που υπάρχουν ακόμη ορισμένοι αγωνιστές που αγνοούν το πολιτικό κόστος όταν είναι να βοηθήσουν το σύνολο.
  •  Μεγάλες αλλαγές επίκεινται στον ΟΑΣΘ εντός των ημερών.  Οι περικοπές στο μισθολόγιο θα είναι τεράστιες με τους εργαζόμενους να πληρώνουν το μάρμαρο των οικονομικών προβλημάτων.
  •  Καλή επιτυχία στα παιδιά που σε λίγες μέρες θα μπουν στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων.
  •  Η εταιρία ύδρευσης του δήμου Χαλκηδόνας δέχεται πλέον πληρωμές των λογαριασμών και με POS.

Καλό καλοκαίρι σε όλους τους Έλληνες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *