Θεσσαλονίκη:Αστυνομικό δελτίο 27/6


Σύλληψη δύο ατόμων για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες χθες (26-06-2023) δύο ημεδαποί ηλικίας 70 και 39 ετών, καθώς ο πρώτος εντοπίσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να επικοινωνεί με τον 39χρονο μέσω κινητού τηλεφώνου και να του παρέχει απαντήσεις σε θέματα εξετάσεων που συμμετείχε ο τελευταίος, για την απόκτηση άδειας επαγγέλματος οδικού μεταφορέα εμπορευμάτων, στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εντός της μπλούζας του 39χρονου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη μία συσκευή τηλεφωνικής επικοινωνίας ενώ στο αυτί του έφερε ακουστικό τύπου ψείρα, μέσω των οποίων επικοινωνούσε με τον 70χρονο.
Σύλληψη ατόμου για κλοπή φυτώνΣυνελήφθη πρωινές ώρες χθες (26-06-2023) στο πλαίσιο του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» 31χρονος ημεδαπός, διότι ξημερώματα της ίδιας ημέρας διέρρηξε φυτώριο στην περιοχή του Κορδελιού και αφαίρεσε διάφορα φυτά συνολικής αξίας 300 ευρώ.
Σύλληψη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειαςΣυνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (26-06-2023) στην περιοχή της Νεάπολης, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Α.Τ. Λευκού Πύργου, 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος νωρίτερα στο κέντρο της πόλης, προέβη σε πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπεια 34χρονης.