Της Ζωής Μποζαγλυκίδου:”Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν τα αδέσποτα του δήμου μας”

“Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν τα αδέσποτα του δήμου μας”
zoi1Της Ζωής Μποζαγλυκίδου
Το νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν τα αδέσποτα του δήμου μας,αφού είδαν ότι οι δημοτικές αρχές αγνοούν επιδεικτικά τις ανάγκες τους. Μετά από εκτεταμένες διαβουλεύσεις,αποφάσισαν ότι ο μόνος τρόπος να εισακουστούν,μιας και οι άνθρωποι δεν μιλούν την γλώσσα τους,είναι να αρχίσουν να κάνουν, αυτό που ξέρουν καλύτερα… να δαγκώνουν!

Χρόνια ολόκληρα γάβγιζαν στους ανθρώπους προκειμένου να τους ακούσουν,αλλά οι άνθρωποι το μόνο που άκουγαν ήταν “γαβ γαβ γαβ γουβ γκρρ” και ανταπαντούσαν “ουστ από δω κοπρόσκυλο” και “βρε ψόφος να σε φάει”.
14732153_10210383760406244_6140704013476010302_nΚαι δώςτου βάζανε φόλες, ως απόλυτη λύση στο “πρόβλημα”. Λίγο teza και τέζα οι κατσαρίδες. Ε…..συγνώμη…οι σκύλοι ήθελα να πω. Τώρα,μετά από μερικά συνεχόμενα δαγκώματα,ως εκ θαύματος,οι άνθρωποι ξύπνησαν. Ξύπνησαν και οι “εχρόζωοι” που βλέπουν τα σκυλιά ως ενοχλητικές κατσαρίδες,αλλά ξύπνησαν οι φιλόζωοι,που επιτέλους βαρέθηκαν να βλέπουν νεκρά ζώα που στείρωναν,εμβολίαζαν και τάιζαν με δικά τους έξοδα να πεθαίνουν μαρτυρικά.
Ζώα άκακα ,στην πλειοψηφία τους. …..
Και τώρα που τα ζώα εισακούστηκαν,το επόμενο ερώτημα είναι; Ποιο θα γίνει πρώτο;
1:Το διαδημοτικό κέντρο αδέσποτων
2: Η Ελληνική οικονομία ή
3:το metro Θεσσαλονίκης;
Υ.Γ.
Το παραπάνω άρθρο είναι καθαρά σατυρικού χαρακτήρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *