Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος, Σταύρου Αναγνωστόπουλου

Αγαπητές φίλες & αγαπητοί φίλοι

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2019 και υποδεχόμαστε το νέο έτος 2020, με την ελπίδα και την προσδοκία να αποτελέσει αυτό την απαρχή μιας νέας πορείας. Μιας νέας πορείας για τον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, προκοπή και δημιουργία, αλλά και συνολικά για τον Δήμο
μας, μιας νέας πορείας ανάπτυξης, δημιουργίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και ευημερίας. Με τον ερχομό του νέου έτους πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι, αιρετοί, φορείς και δημότες να εργαστούμε από κοινού για την πρόοδο του τόπου μας. Άλλωστε αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά και σπουδαία, σε σχέση μ’ αυτά που μας χωρίζουν που είναι ελάχιστα και ασήμαντα. Ως Δημοτική Αρχή θα συνεχίσουμε με αίσθημα ευθύνης, να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο δυνατόν για τους συμπολίτες μας και για να επιτύχουμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ του Δήμου μας.

Εύχομαι σ’ όλες και σ’ όλους ένα ειρηνικό και δημιουργικό 2020, με υγεία και ευτυχία. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος
Σταύρος Αναγνωστόπουλος

One comment

  1. tamystikatoubaltou.blogspot.

    Κύριε Δήμαρχε, εύχομαι την καινούργια χρονιά που μόλις ανατέλλει, να ανορθώσετε ανεγείροντας επιτέλους, έναν επιβλητικό μεγαλόσωμο Ανδριάντα του Γερμανού Καραβαγγέλη 1866-1935. Εν ολίγοις, του πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνος 1870-1908, εις την ημετέρα τοπική Πλατεία Μακεδονίας στα Κουφάλια, άλλωστε το θέμα με την Ελληνικότητα της Μακεδονίας μας, θεωρείται επίκαιρο, μείζον εν πολλοίς, όσο ποτέ άλλοτε, κατόπιν της επαίσχυντης και συνάμα κατάπτυστης προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Εν συνεχεία, ώστε να αρχίσετε να αφυπνίζεται επιτέλους Εθνικές συνειδήσεις. Διότι δεν με τρομάζει το λείψανο της Ελλάδος που φεύγει, αλλά το έκτρωμα της Ελλάδας που θα γεννηθεί, και φρονώ ανεπιφύλακτα, ότι ο ήρωας Μακεδονομάχος Μητροπολίτης Καστοριάς Γερμανός Καραβαγγέλης, θεωρείται ένα κατεξοχήν Εθνικό Πρότυπο φιλοπατρίας, ώστε να ενθυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουνε οι νεότεροι. Για περισσότερες πληροφορίες στο ημέτερο τοπικό blog tamystikatoubaltou.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *