Του Κορνήλιου Σαραφίδη:Συμπεράσματα από το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

Συμπεράσματα από το 12ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Γράφει ο Κορνήλιος Σαραφίδης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ όπου διεξήχθη στην Αθήνα . Ένα Συνέδριο το οποίο έστειλε ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία ότι οι νέες και οι νέοι είναι εδώ για να παλέψουν για τις αρχές και ιδανικά τους .

Ένα συνέδριο με την συμμετοχή 2111 συνέδρων, αριθμός που ξεπέρασε κάθε προσδοκία . Πολύ ενδιαφέρον παρουσίασαν οι θεματικές ενότητες που τέθηκαν επί τάπητος , οι οποίες έχουν ως εξής :

• Παιδεία , Εκπαίδευση και Αλλαγή Νοοτροπίας .

• Ανάπτυξη και Νέες Δουλειές .

• Η συμβολή της Ψηφιακής Πολιτικής στην Ανάπτυξη.

• Νέοι υποψήφιοι στις εκλογές & Τοπική Αυτοδιοίκηση.

• Εξωτερική Πολιτική & Εθνική Άμυνα .

• Δικαιοσύνη , Διαφάνεια & Ανθρώπινα Δικαιώματα • Ενέργεια , Περιβάλλον & Υποδομές .

• Τουρισμός , Αγροτική Ανάπτυξη & Κλιματική Αλλαγή .

Η ΟΝΝΕΔ διευρύνθηκε και αυτό το μαρτυρούν τα 70.505 μέλη της . Πλέον δεν παρουσιάζεται μόνο ως μία πολιτική οργάνωση αλλά ως μία οργάνωση η οποία θα εκφράζει τις ιδέες κάθε νέας και νέου . Πλήθος βουλευτών , υπουργών , ευρωβουλευτών και πολιτικών οργάνων παρευρέθησαν , με αποκορύφωμα την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Έγιναν τοποθετήσεις όχι μόνο από τους προαναφερθέντες στις παραπάνω θεματικές ενότητες αλλά και από τους ίδιους τους εκλεγμένους συνέδρους . Όπου εκεί και η ΟΝΝΕΔ του Δήμου Χαλκηδόνος τοποθετήθηκε επί των θεματικών ενοτήτων μέσω των δικών της εκλεγμένων συνέδρων . Το σύνθημα που δόθηκε από τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και το σύνολο του σώματος της οργάνωσης είναι , το αύριο τώρα .

Με λίγα λόγια ότι πρέπει οι νέες και οι νέοι να διεκδικήσουν άμεσα και ενεργά ένα καλύτερο αύριο . Ένα αύριο γεμάτο εργατικότητα και δημιουργία με αιχμή του δόρατος τις νέες και τους νέους .

Τέλος πρέπει να σταθούμε και στο προεκλογικό μήνυμα του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ Παύλου Μαρινάκη το οποίο ήταν ΟΝΝΕΔ για όλους . Που σηματοδοτεί ότι η οργάνωση λειτουργεί και θα λειτουργήσει αμερόληπτα για την βελτιστοποίηση της κοινωνίας χωρίς διακρίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *