Τρία νέα πολυμηχανήματα έργου στην υπηρεσία των κατοίκων του Δήμου Δέλτα

Τρία νέα μηχανήματα έργου προστέθηκαν στο στόλο οχημάτων του Δήμου Δέλτα. Την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε η παραλαβή τους, στον όρχο της Νέας Μαγνησίας, από τον Δήμαρχο Ευθύμιος Φωτόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καμανά.

Πρόκειται για 2 μηχανήματα με ανισότροχους τρόχους και 1 με  ισότροχο. Είναι μάρκας caterpillar, τύπου gcb – πολυμηχανήματα που μπορούν να συμβάλλουν σε εργασίες όπως αποκομιδή απορριμμάτων, εκσκαφές, επιχωματώσεις. Έχουν δε τη δυνατότητα να «φορούν» ταχυσυνδέσμους ώστε να συνδράμουν και σε άλλες εργασίες όπως αποχιονισμούς, οδικά έργα κ.ά.

«Αφού τα προηγούμενα χρόνια οργανώσαμε το στόλο του Δήμου Δέλτα, ξεκινήσαμε την ενίσχυσή του με νέα μηχανήματα. Μετά τα καλαθοφόρα που είχαμε αποκτήσει πριν από λίγους μήνες, τώρα ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο στόλος με νέας τεχνολογίας μηχανήματα» δήλωσε ο Δήμαρχος Ευθ. Φωτόπουλος. «Κάνουμε ό,τι καλύτερο για την εξυπηρέτηση των πολιτών, που για εμάς είναι πρώτη προτεραιότητα. Όλες μας οι ενέργειες συγκλίνουν προς εκείνη την κατεύθυνση, παρόλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε την έλλειψη προσωπικού και την έλλειψη μέσων. Θεωρώ ότι με την απόκτηση των τριών αυτών πολυμηχανημάτων θα βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τις επιδόσεις των Υπηρεσιών μας σε ευαίσθητους τομείς όπως η καθαριότητα ή έκτακτα φαινόμενα» συμπλήρωσε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *