Βασίλης Μπίκος:”Πήρατε μια απόφαση για την απόφαση”

bikos

Επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου της Παράταξης “Ενωμένοι Δημιουργούμε”

Μπίκου Βασιλείου με αφορμή την επιστολή του κου Χούλια Κωνσταντίνου

Αγαπητέ Συνάδελφε,κύριε Χούλια ,στη συγκεκριμένη συνεδρίαση που αναφέρεσαι,εκπροσωπούσα λόγω απουσίας του τον επικεφαλής της παράταξης μας κύριο Αραμπατζή Αριστείδη και ως εκ τούτου αναγκάζομαι να σου απαντήσω – υπενθυμίσω κάποια πράγματα .

1. Στην επιστολή του Δημάρχου στους επικεφαλής των παρατάξεων ζητήθηκε να κατατεθούν προτάσεις για χώρους που τυχόν υπάρχουν γενικά , με την παρότρυνση μάλιστα να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για την παραμονή της Συνοριοφυλακής στον Άγιο Αθανάσιο και όχι για την παραχώρηση του κτιρίου Βαθυλάκκου ειδικά .

2. Την απαντητική επιστολή του κου Αραμπατζή Αριστείδη , την κατέθεσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πριν μπούμε στα θέματα , χωρίς να την αναγνώσω όπως ισχυρίζεσαι και ζήτησα να αναγνωσθεί κατά την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος .

3. Η παράταξη μας κύριε Χούλια , στα δώδεκα χρόνια Διοίκησης του πρώην Δήμου Αγίου Αθανασίου , έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της με την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε για την δημιουργία Πολεμικού Μουσείου στη Γέφυρα, την εγκατάσταση της Συνοριοφυλακής στον Άγιο Αθανάσιο, της Αγροφυλακής στην Μεσημβρία, δείχνοντας περίτρανα σεβασμό και εμπιστοσύνη στο έργο που επιτελούν. Ακόμη και κατά την αποχώρησή μας από την Συνεδρίαση, ζήτησα συγνώμη από τον Διοικητή και το ίδιο έπραξαν και ο κύριος Κυριακίδης Φώτης και ο κύριος Μωυσίδης Σάββας, επισημαίνοντας την ευθύνη του Δημάρχου για την αποχώρηση μας λόγω της ανεπίτρεπτης συμπεριφοράς του στον κύριο Βαϊνά Ζήση. Όλα αυτά δεν τα θυμάσαι κύριε συνάδελφε;

4. Η παράταξή μας δεν επιδιώκει ούτε φιλοδοξεί να προκαταλάβει την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια. Αυτό το κάνατε με την απόφαση σας εσείς κύριε Συνάδελφε, η παράταξή σας. Δηλαδή δεν γνωρίζετε ότι ένα κτίριο αγορασμένο με δάνειο, υποθηκευμένο έως το 2026, με χαρακτηρισμένη χρήση για πολιτιστικούς σκοπούς και για παιδικό Σταθμό δεν παραχωρείτε; Δεν περνάει η απόφαση; Για αυτό λέμε ότι πήρατε μια απόφαση για την απόφαση.

5. Συνάδελφε μιλάς για προαποφασισμένη αποχώρηση. Με λυπεί αφάνταστα η σκέψη σου αυτή και θα σου απαντήσω μόνο με ένα ερώτημα. Εσύ κύριε Χούλια , αν εκπροσωπούσες μία παράταξη και ένας Σύμβουλος της παράταξης εδέχετο επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς από τον Δήμαρχο, θα αποχωρούσες ή θα έμενες;

Σε ότι με αφορά εκπτώσεις ηθικής δεν έκανα και δεν θα κάνω ποτέ. Με την ευκαιρία θέλω να ευχαριστήσω τους επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης και τους Δημοτικούς Συμβούλους που αποχώρησαν μαζί μας.

ΜΠΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χαλκηδόνος

e-koufalia.gr

Σημ1 :Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο τύπου της παράταξης “Ενωμένοι Δημιουργούμε” ΕΔΩ

Σημ2:Μπορείτε να διαβάσετε την απάντηση του κ.Κων/νου Χούλια ΕΔΩ

 Η επιστολή του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδά προς τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης

document-page-001

Η απάντηση-πρόταση της παράταξης “Ενωμένοι Δημιουργούμε”arpr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *