Βλαδίμηρος Μωυσίδης:”Δεν θα συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου”

Από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας εκ Μεσημβρίας κ.Βλαδίμηρο Μωυσίδη (που σημειωτέον μαζί με τον κ.Μηντσιούδη είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν απουσιάσει από κανένα δημοτικό συμβούλιο) λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Όπως έχω ήδη δηλώσει επισήμως στην παράταξή μου, δεν θα συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. Πρωτ’ απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις τρεις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ακολούθως θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον δήμαρχο κ. Ιωάννη Τσουκνιδά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τιμώντας με με την ανάθεση της αντιδημαρχίας Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, μία θέση σημαντική και ταυτόχρονα απαιτητική. Επίσης, να τον ευχαριστήσω για τα τρία δημιουργικά χρόνια που συμπορευτήκαμε, για τους αγώνες που δώσαμε. Ήταν χαρά μου να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο εργατικό και αποτελεσματικό.

Ακόμη, θέλω να ευχαριστήσω τους τρεις υποψήφιους δημάρχους (κ. Σαραφίδη, κ. Μηντσιούδη και κ. Μηντζαρίδη) για την τιμή που μου έκαναν να μου προτείνουν να συμπαραταχθώ μαζί τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο αγώνα που θα δώσουν, μακριά από τοπικιστικές μικρότητες και λαϊκισμούς, καθώς όποιος διάλεξε αυτόν τον δρόμο μόνο κακό προκάλεσε στον τόπο.

Όσοι επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κοινά ως δημοτικοί σύμβουλοι, οφείλουν να φροντίζουν για όλο το δήμο χωρίς διακρίσεις.

Με εκτίμηση Μωϋσίδης Βλαδίμηρος

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *