Βούλα, κάντε τον δρόμο και μέχρι τότε ανάψτε τουλάχιστον τα φώτα..ρε γαμώτο

Σε όλους φαντάζομαι θα έχει τύχει να επιστρέφεται από Θεσσαλονίκη προς τις περιοχές του Δήμου μας με βροχή και αντίστροφα.
Και αναγκαστικά θα έχετε περάσει από την γέφυρα του Γαλλικού μετά την Ιωνία. Αν είναι βράδυ, πλέον κάνεις τον σταυρό σου. Ακόμα κ εμείς οι ¨ντόπιοι¨ που υποτίθεται ότι ξέρουμε τον δρόμο.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν υπάρχει φωτισμός σε όλο το κομμάτι μετά την Ιωνία και μέχρι την Χαλκηδόνα.
Σε όλη την διαδρομή ανάβουν που και που κάποιες ελάχιστες λάμπες. Στην δε γέφυρα του Γαλλικού έχει σβηστεί η άσπρη διαχωριστική γραμμή και τα φωσφορούχα στα πλαϊνά κολονάκια και στην μεσαία μπάρα δεν φαίνονται.
Το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο τώρα που έχουν φουντώσει οι θάμνοι στην μέση. Υπάρχουν επίσης και αρκετές λακκούβες που γεμίζουν με νερό και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.
Στα φανάρια για την Εγνατία οδό το οδόστρωμα είναι σε άθλια κατάσταση.Ειδικά για τα μηχανάκια το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο
Μιλάμε για την απόλυτη ντροπή ,για ένα δρόμο που οδηγεί στα σύνορα και που ειδικά το καλοκαίρι περνάνε χιλιάδες τουρίστες. Ελάχιστα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη.
Αγαπητή κυρία Πατουλίδου-. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Αγαπητή Βούλα για όλους εμάς, που κάποτε μας έκανες και δακρύσαμε όταν έκοψες πρώτη το νήμα.
Δεν χρειάζεται να ξανά δακρύσουμε επειδή θα κοπεί το νήμα κάποιας ζωής σ αυτό τον δρόμο.
Κάντε τον δρόμο και μέχρι τότε ανάψτε τουλάχιστον τα φώτα….ρε γαμώτο!2

πηγαίνοντας προς Θες/σνίκη λίγο πριν την γέφυρα του Γαλλικού ποταμού.Αριστερά φαίνονται οι θάμνοι που είναι σχεδόν μέσα στον δρόμο.Στην μέση δεν υπάρχει διαχωριστική γραμμή και αριστερά οι θάμνοι έχουν φτάσει στο ύψος που είναι τα φωσφορούχα και τα καλύπτουν.Φανταστείτε αυτή την εικόνα βράδυ με βροχή.Σύντομα περισσότερες φωτογραφίες.

IMG_20151016_144954

αυτή είναι η πινακίδα πριν την στροφή για την Εθνική οδό που οδηγεί στα σύνορα.Εκτός από το ότι είναι πολύ μικρή όπως βλέπεται εδώ και καιρό κάποιοι έχουν σβήσει τους Λατινικούς χαρακτήρες από κάτω, με αποτέλεσμα οι ξένοι οδηγοί να δυσκολεύονται. Συχνό είναι το φαινόμενο να προσπερνάνε την στροφή και μετά να αναγκάζονται να κάνουν όπισθεν με σοβαρό κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα .

 

Βοηθήστε την προσπάθεια μας.Κάντε like στην σελίδα του facebook

facebook.com/1660931440858010

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *