Ζήσης Βαϊνάς:Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος

Την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Δήμου Χαλκηδόνος ανακοίνωσε και επίσημα πριν λίγη ώρα ο νυν δημοτικός σύμβουλος Ζήσης Βαϊνάς

Δελτίο τύπου

Αγαπητοί Συνδημότες – σες

Με συναίσθηση ευθύνης και χρέους σας ανακοινώνω την Υποψηφιότητά μου ως Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκηδόνος στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Μάιο 2019.

Συγκροτούμε μια Νέα Αυθεντική Πολιτική Κίνηση με απλούς πολίτες του Δήμου μας.

Γιατί πιστεύουμε ότι το καινούριο ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ και βγαίνει μέσα από την κοινωνία και όχι από τα σχεδιαστήρια κάποιων Πολιτικών Γραφείων.

Φίλες και Φίλοι

Στα πλαίσια αυτής της Συλλογικής προσπάθειας ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε για την κοινή μας πορεία. Η Συμμετοχή σας και η Στήριξή σας αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ για την ΝΕΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, έτσι ώστε να μετατρέψουμε όλα αυτά που μας στεναχωρούν και μας ταλαιπωρούν σε μια ΔΙΚΑΙΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε όλες τις ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του Δήμου μας με ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ .

Οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα στον Δήμο μας έχοντας ως συνοδοιπόρους ανθρώπους με όραμα και θέληση για ένα Δήμο Χαλκηδόνος που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και θα είναι αρωγός στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών του.

Μαζί μου σε αυτήν την προσπάθεια για τις κοινές αγωνίες για τον τόπο μας έχουν συστρατευθεί πολίτες από όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκηδόνος.

 

ΞΕΚΙΝΑΜΕ  ΜΑΖΙ

ΖΗΣΗΣ   ΒΑΙΝΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΟΥ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *