Αγ.Αθανάσιος-Αναγνώστρια :Σε άθλια κατάσταση οι δρόμοι

Από αναγνώστρια μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

” Δυστυχώς, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Δημάρχου οι δρόμοι στον Άγιο Αθανάσιο είναι σε άθλια κατάσταση. Σχεδόν σε όλες τις οδούς (τουλάχιστον σε αυτές που κυκλοφορώ εγώ) υπάρχουν λακκούβες και τρύπες. 

Παρά την τραγική αυτή κατάσταση, ο Δήμος είναι απών. Κάλεσα εγώ η ίδια 3 φορές στο δημαρχείο για να αναφέρω τα προβλήματα που υπάρχουν και ποτέ δεν ήταν εκεί ο αρμόδιος υπάλληλος. Μου είπαν ωστόσο την τελευταία φορά ότι το παράπονό μου καταγράφηκε. 

Παρόλα αυτά, δεν είδα καμιά κίνηση από την πλευρά του Δήμου εδώ και 2 μήνες. Μόνοι μας βάζουμε στους δρόμους χαλίκια, τελάρα και μπουκάλια για προστατεύουμε τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα αυτοκίνητά μας και κυρίως τα παιδιά μας που δεν μπορούν να κάνουν μια ασφαλή βόλτα με το ποδήλατο τους, αλλά και τους ηλικιωμένους που φοβούνται να βγουν για περπάτημα μόλις σουρουπώσει. 

Ο κύριος Αναγνωστόπουλος, δε ζει στο Άγιο Αθανάσιο και μπορεί να μη τον απασχολεί και ιδιαίτερα το θέμα αλλά έχει θεσμική θέση, πληρώνεται για αυτό και θα έπρεπε τουλάχιστον να γνωρίζει αυτή την άθλια και τριτοκοσμική κατάσταση και να κάνει κάτι. Δεν είναι θέμα αισθητικής, ούτε πολυτέλειας. Είναι θέμα ασφάλειας! “

Ελένη Μήτρογλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *