Αγ.Αθανάσιος:Το Σχολείο Ειδικής Αγωγής ευχαριστεί το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημ.  Σχολείου Ειδικής Αγωγής Αγίου Αθανασίου ευχαριστεί θερμά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) για την πολύ σημαντική δωρεά στο σχολείο των παιδιών μας. Το ΙΣΝ δέχτηκε το αίτημα μας και προχώρησε σε δωρεά

α) κατασκευής ειδικής αίθουσας ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗΣ –ΑΥΤΟΕΚΤΟΝΩΣΗΣ

β) σκεπάστρου σκίασης στον χώρο της αυλής

γ) σκεπάστρου σκίασης στον χώρο του γηπέδου.

Η αίθουσα ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗΣ αποτελεί σημαντικό εργαλείο –εκπαιδευτικό μέσο για την ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας και θα ήταν ευχής έργον να υπάρχει σε κάθε σχολείο Ειδικής Αγωγής. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε, με τη βοήθεια του ΙΣΝ, να έχουν οι ειδικοί παιδαγωγοί του σχολείου μας αυτή την επιπλέον εξειδικευμένη στήριξη στο έργο τους.

Στην αυλή του σχολείου επιτέλους ήδη μπορούν να βγουν και να παίξουν οι μαθητές στο διάλειμμα με την ειδική μελέτη και κατασκευή σκιάστρων και είμαστε ευγνώμονες καθώς το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε για μας πρόβλημα τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του σχολείου, που λύθηκε και έδωσε μεγάλη χαρά σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ και τον νέο Δήμαρχο Χαλκηδόνας κύριο Σταύρο Αναγνωστόπουλο που μας βοήθησε εθελοντικά στη μελέτη όλων των παραπάνω έργων , καθώς και την κυρία Μαρία Κωστοπούλου νέα αντιδήμαρχο Παιδείας για την σύνταξη ομάδας 100 εθελοντών για τη στήριξη μας σε ότι και όποτε χρειάστηκε.

Στους εκπροσώπους του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ευχόμαστε καλή συνέχεια και δύναμη στο αξιέπαινο έργο τους που αποτελεί σπουδαία αρωγή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

 Το Δ.Σ

Πρόεδρος : Αθηναίος Σωτήριος                                                  Ταμίας: Γιοβανοπούλου Στέλλα

Αντιπρόεδρος : Πασχαλάκη Ροδή                                               Μέλη: Πατενίδης Κώστας

Γραμματέας : Παγώνη Αμαλία                                                                 Σαριντζιώτη Βαλεντίνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *