Άγιος Αθανάσιος:Ανακαίνιση του παιδικού σταθμού

Σας είχαμε ενημερώσει τον Μάρτιο (δείτε ΕΔΩ) για την κατάσταση που επικρατούσε στον παιδικό σταθμό του Αγίου Αθανασίου.Πλέον μετά τις επισκευές υπάρχει μια διαφορετική εικόνα.

Η ομάδα γονέων παιδικού σταθμού Αγίου Αθανασίου ενημερώνει ότι:
Όταν καταγράφηκαν τα προβλήματα του παιδικού σταθμού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017 από τις κυρίες Σαρηγιάννη και Βουκοβίνου, οι αρμόδιες αρχές προέβησαν στην επίλυση καίριων θεμάτων ώστε ο σταθμός να γίνει λειτουργικός και ασφαλής.
Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και το εκπαιδευτικό προσωπικό του παιδικού σταθμού για τις υπηρεσίες τους, την προσοχή και την επιμέλεια τους όλο αυτό το διάστημα.
Επίσης ευχαριστούμε την υπεύθυνη για τη διεκπεραίωση των εργασιών κα Κεχαγιά η οποία διαχειρίστηκε το δύσκολο κομμάτι της γραφειοκρατίας, των συνεργείων, των χρονικών περιθωρίων, καταφέρνοντας την επίλυση πολλών βασικών θεμάτων ελπίζοντας ότι θα καταφέρει και την επίλυση των υπολοίπων όπως μας υποσχέθηκε ότι έχει δρομολογήσει.

Από την πλευρά της η πρώην αντιδήμαρχος παιδείας και νυν πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κα Ξένια Κεχαγιά έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Πάντα πίστευα και πιστεύω πως εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε όλοι.Ο σωστός σχεδιασμός η επιμονή υπομονή και η καλή δουλειά σε δικαιώνουν.Η κακή συγκυρία και οι αστοχίες στην εξέλιξη και κατά τη διάρκεια ενός έργου είναι δυνατό να συμβούν .Και η απογοήτευση έρχεται γιατί υποβαθμίζουν τον αρχικό στόχο της δημοτικής αρχής. Πάντα σαν δημοτική αρχή επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.Πόσο μάλλον όταν αυτό αφορά τον τόπο σου. Σας ευχαριστώ θερμά για την αποδοχή του έργου μας .Τα θετικά σας σχόλια μας τιμούν ιδιαίτερα.Στόχος του δημάρχου και προσωπικός είναι να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μας στον τόπο μας προς όφελος των δημοτών μας.Τα λόγια σας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ακόμη καλύτερα.Είμαι ευτυχής για την άριστη συνεργασία μας. Σας ευχαριστώ πολύ ολους τους γονείς για την κατανόηση σας και την πίστη σας ότι θα υλοποιήσουμε τη δέσμευση μας ως δημοτική αρχή, γιατί όπως σας είπαμε από την αρχή θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.”

Ο παιδικός σταθμός του Αγίου Αθανασίου θα θελα να πιστεύω ότι αποτελεί ένα στολίδι του τόπου μας. Και έτσι πρέπει να το διατηρήσουμε”

Ας θυμηθούμε πως ήταν ο παιδικός σταθμός τον Μάρτιο

Ο Παιδικός Σταθμός Αγίου Αθανασίου μετά τις επισκευές και τις συντηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *