Κουφάλια:ΓΑΣ-Έσπασε τα χρονόμετρα η Εμμανουηλίδου

ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΑ Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ

Στο Λιτόχωρο βρέθηκε η ομάδα του ΓΑΣ σήμερα για το τελευταίο τεστ πριν τους Πανελλήνιους αγώνες της Καβάλας. Συμμετείχε με 7 αθλητές και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.
Η ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ Πολυνίκη έσπασε τα χρονόμετρα στα 80μ και με φοβερή επίδοση 10″09 πήρε το χρυσό μετάλλιο ανάμεσα σε 56 αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Εκπληκτική η κούρσα της μας γέμισε ελπίδες για το μέλλον. Η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε στο μήκος όπου και πάλι ξεπέρασε τα 5 μέτρα με επίδοση 5,03μ. Πολύ ωραία παρουσία ο ΚΟΛΛΑΡΟΣ Χρήστος στη σφαιροβολία, βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
Στα 1000μ αγωνίστηκε ο φιλότιμος ΡΕΙΖΑΚΗΣ Άγγελος όπου δεν του βγήκε η τακτική που ακολούθησε και παρά το εκπληκτικό ντεμαραζ που έκανε έμεινε έξω απ τα μετάλλια. Χαμηλή πτήση για τη ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ Μαριάνθη, η οποία περιορίστηκε στο 1,49μ. Άλλη μια πολύ ωραία παρουσία για τη ΘΕΟΛΟΓΟΥ Σοφια τόσο στα 80μ όσο και στο μήκος όπου βελτίωσε τις ατομικές της επιδόσεις. Οι μικρές ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ Φυλλιώ και ΣΦΕΤΣΚΟΥΔΗ Αννα αγωνίστηκαν στο μήκος και οι εμφανίσεις τους ήταν πολύ ελπιδοφόρες.
Οι προπονήσεις μας συνεχίζονται κανονικά με τελικό προορισμό στις 15-16 Ιουλίου το Πανελλήνιο στη Καβάλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *