Άγιος Αθανάσιος:ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ για τον Σωτήρη !!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12/4:Ήταν τέτοια η ανταπόκριση του κόσμου που μέσα σε λίγες μόνο μέρες τα χρήματα μαζεύτηκαν και ο Σωτήρης θα μπει στο χειρουργείο στις 20 Απριλίου.

Γενικός ξεσηκωμός επικρατεί όχι μόνο στον Άγιο Αθανάσιο αλλά σε όλο τον δήμο Χαλκηδόνος από ανθρώπους που θέλουν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν, ώστε να καταφέρει ο Σωτήρης να συγκεντρώσει τα χρήματα που απαιτούνται και να κάνει την πολύ σοβαρή επέμβαση.Απλοί πολίτες, σύλλογοι, εκκλησία είναι όλοι μαζί στο πλευρό του 22χρονου παλικαριού , ενώ πολλοί επαγγελματίες ήδη έχουν τοποθετήσει αυτοσχέδιους κουμπαράδες στα καταστήματα τους .

Ο Σωτήρης είναι  22 χρονών και πριν περίπου δύο μήνες διαγνώστηκε με αρτηριοφλεβώδη αγγειακή δυσπλασία των αγγείων.

Σαράντα μέρες τώρα ο Σωτήρης είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι ενός δημόσιου νοσοκομείου. Τον πηγαίνουν από αναβολή σε αναβολή για ένα πιθανό χειρουργείο, στο οποίο όμως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Παράλληλα του απαγορεύουν να σηκωθεί από το κρεβάτι του με αποτέλεσμα να βιώνει μια απίστευτη ψυχολογική πίεση παράλληλα με τη σωματική.

Πρέπει να χειρουργηθεί ΑΜΕΣΑ στο Διαβαλκανικό με αρτηριοφλεβώδη αγγειακή δυσπλασία των αγγείων Εθνική τράπεζα.Iban λογαριασμού GR 6601102640000026400147703 Αρ.λογαριασμου 264/001477-03.

Δικαιούχος Μπιτζικόπουλος Σωτήριος του Αθανασίου

Πληροφορίες στο τηλ 6986615481 Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου

Υπάρχει μια μέθοδος αντιμετώπισης η οποία είναι αποτελεσματική και με χαμηλά τα ποσοστά των πιθανών επιπλοκών. Είναι όμως πολύ ακριβή.

Συγκινητικό ήταν το μήνυμα του αδερφού του Σωτήρη, Δημήτρη Μπιτζικόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

“Έχω να πω από καρδιάς ένα τεράστιο ευχαριστώ.. για όλα όσα κάνετε νιώθω περήφανος και χαρούμενος που εκτός από τους συγγενείς όλο το χωριό ο δήμος η εκκλησία η τοπική κοινωνία και περιφέρεια, ακόμα και άτομα που δεν γνωρίζαμε μας δίνουν τέτοια βοήθεια, άνθρωποι πραγματικά από το υστέρημα τους, ότι και να πω είναι λίγο ειλικρινά ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…..να σας έχει καλά ο θεός υγεία πάνω από όλα…και επειδή έχει από όλους εσάς τις ευχές σας δεν φοβάμαι τίποτα όλα καλά θα πάνε και το ξέρω, και ο ίδιος αυτό λέει..”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *