Χαλκηδόνα-Αναγνώστρια: ΟΑΣΘ-Καθημερινή ταλαιπωρία

Από αναγνώστρια μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή σχετικά με την κατάσταση των δρομολογίων του ΟΑΣΘ.Μια επιστολή αγανάκτησης και διαμαρτυρίας που δείχνει την καθημερινή Οδύσσεια που περνούν οι άνθρωποι που θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορεία του ΟΑΣΘ

ΠΡΟΣ

Κο  Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετακινούμαι  (ευτυχώς όχι καθημερινά) από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη με λεωφορείο του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα με την γραμμή 81 για να πάω στην εργασία μου.

Σήμερα 17/07/2018 , και μετά από ενημέρωση των δρομολογίων από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΘ, πήγα στην στάση , Πλατεία Χαλκηδόνας , στις 6:40 για να μεταβώ στην εργασία μου ,με το δρομολόγια από Κουφάλια των 6:35. Εκεί βρήκα κόσμο για το ίδιο δρομολόγιο . Η ώρα περνούσε και αστικό δεν ερχόταν .

Ο κόσμος προσπαθούσε να βρει τρόπο να αναχωρήσει, γιατί προφανώς αυτήν την ώρα όλοι πήγαιναν στην εργασία τους, το αστικό ήρθε στις 07:57 και ήταν δρομολόγιο το οποίο πήγαινε μέσω Βαλτοχωρίου, με αποτέλεσμα να φθάσω στην εργασία μου με μιάμιση ώρα καθυστέρηση εξ αιτίας του ΟΑΣΘ (και δεν είναι η μοναδική φορά)

 Έχω να επισημάνω τα εξής:

 α) εφ΄οσον δεν τηρούνται τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για ποιο λόγο αναφέρονται στην ιστοσελίδα.

β) γιατί δεν ενημερώνουν την σελίδα τους για τυχόν βλάβες αστικών ή ακυρώσεις δρομολογίων.

γ) οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΘ δεν γνωρίζουν ότι τις πρωινές ώρες μετακινούνται άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται και να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα των οχημάτων με αντικατάσταση?

ΑΠΛΟΣ  ΠΟΛΙΤΗΣ

Χαριζάνη Λεωνόρα

Η αναγνώστρια μας κοινοποίησε επίσης την παραπάνω επιστολή στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, στον  Δήμαρχο Χαλκηδόνος.στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και στο e-koufalia.gr

One comment

  1. Στρατός μαρκης

    Κύρια Ελεονώρα και εγώ το περιμένω Από τα γκελ το82 β ντελ Πεντάλοφος τα πρωινά αλλά δεν κάνω έτσι.
    Άνθρωποι είναι και αυτοί μερικές φορές
    . Δεν είναι ρομπότ
    Το κράτος φτεει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *