Ανακοινώσεις σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση του κ.Στεργιάδη

Δελτίο Τύπου ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΏΝ ΔΗΜΟΤΩΝ για την Ανεξαρτητοποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Στεργιάδη Απόστολου.

Αν κανείς έχει την δυνατότητα να συλλογάται ελεύθερα συλλογάται ΟΡΘΑ.
Το ήθος , η αξιοπρέπεια, η ανιδιοτέλεια και ο πολιτικός σεβασμός, χαρακτηρίζουν τόσο την προσωπικότητά μου, όσο και τις τοποθετήσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο
Η παράταξη των Ενεργών Δημοτών θα είναι πάντα στην υπηρεσία των Δημοτών μας, ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, υπηρετώντας τις αρχές της.
Καλό δρόμο Απόστολε…και ευχαριστώ για την μέχρι τώρα κοινή μας πορεία.

Μηντζαρίδης Μηνάς
Επικεφαλής των Ενεργών Δημοτών

Ανοιχτή επιστολή στον συνοδοιπόρο μου, μέχρι σήμερα, στα Δημοτικά, Απόστολο.

Πάντα σέβομαι τις αποφάσεις των ανθρώπων άσχετα αν συμφωνώ μ αυτές ή όχι. Σεβαστή λοιπόν η απόφασή σου καθώς και οι απόψεις σου για την παράταξη.
Πολιτικός πολιτισμός ” είναι μια έκφραση αγαπητή σε σένα που την χρησιμοποιείς συχνά. Στο όνομα αυτού του πολιτικού πολιτισμού, όταν χρειαστεί να επιχειρηματολογήσουμε δημόσια για το ήθος κάποιων οφείλουμε να το κάνουμε ξεκάθαρα. Οι ανήθικες στάσεις πρέπει να καταγγέλλονται. Οποιοσδήποτε άλλος τρόπος, το μόνο που εξυπηρετεί , είναι να δημιουργήσει τις εντυπώσεις που εμείς θέλουμε.

Εύχομαι, οι άνθρωποι αυτής της παράταξης, στο ψηφοδέλτιο της οποίας συμμετείχα, που στηρίχτηκα αμέριστα από αυτούς, ανεξαρτήτως προσωπικής τους πολιτικής ιδεολογίας και τους οποίους αυτή τη στιγμή εκπροσωπώ στο Δημοτικό Συμβούλιο, να μην έχουν καταλήξει σε αυτή την άποψη για μένα, για σένα Απόστολε και για τον επικεφαλής Μηνά από την μέχρι τώρα στάση μας, κι όλο αυτό να είναι προσωπική σου μόνο άποψη.

Είσαι ένας άνθρωπος με χαρίσματα, ικανός να προσφέρεις το ”λιθαράκι” σου στους Δημότες.
Καλή επιτυχία στην ανεξάρτητη πλέον πορεία σου.

Μαρία Βλαχάκη -Δημ.Σύμβουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *