Ανδρέας Οκλαλιώτης:ΔΗΜ.Τ.Ο. Δήμου Χαλκηδόνος- Μήνυμα συσπείρωσης, συμπόρευσης και αγωνιστικής ετοιμότητας

Ως Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. του Δήμου Χαλκηδόνος θα ήθελα να μεταφέρω ένα μήνυμα συσπείρωσης, συμπόρευσης και αγωνιστικής ετοιμότητας σε όλα τα μέλη και τους φίλους της Ιστορικής και Πατριωτικής Παράταξης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Το μήνυμα αυτό αφορά και όλους τους συμπολίτες μας που δεν ταυτίζονται ιδεολογικά μαζί μας, δεν ψήφισαν την Παράταξη μας αλλά ταυτίζονται με την Ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας μας σε ένα υπεύθυνο μακριά από ιδεοληψίες περιβάλλον.

Εγώ και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ξεκινήσαμε ένα αγώνα διεύρυνσης, ένα αγώνα που ενώνει πολλά περισσότερα άτομα στον κοινό σκοπό που έχουμε θέσει. ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δεν διεκδικούμε τίποτα για εμάς, δεν επιδιώκουμε καμία παλαιοκομματική <<τακτοποίηση>>, δεν ζητούμε τίποτα που να συνάδει με πράξεις οι οποίες κατέστρεψαν την Ελλάδα μας  και την οδήγησαν ως επαίτη στο Δ.Ν.Τ.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ όμως να ξανακερδίσουμε το μέλλον που ανήκει σε εμάς και στις επόμενες γενιές.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ να γίνει η Ελλάδα ένα κράτος δικαίου.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ίσες ευκαιρίες για όλους σε μια αγορά εργασίας που πρέπει να αναπτυχθεί τάχιστα, προτού χαθεί η Ελπίδα.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μέσα από μια ριζική αλλαγή του συστήματος υγείας το οποίο είχε προβλήματα, αλλά τώρα παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την πρέπουσα παιδεία των παιδιών μας, η οποία στα <<χέρια>> ιδεοληπτικών απομακρύνετε από τις αρχές και τα ήθη ενός Τόπου που γέννησε την Δημοκρατία.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ <<ΚΑΘΕΣΤΩΣ>>.

Ξεκινούμε ως οργάνωση τις δράσεις μας από το Σάββατο 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 στις 12.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Χαλκηδόνας στα Κουφάλια με την ομιλία του Μάκη Βορίδη.

Θα ακούσουμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις με ένα ομιλητή που μιλάει ειλικρινά στην καρδιά και στην ψυχή όλων μας. Ενός ανθρώπου που δεν μιλάει με συνθήματα αλλά μόνο με αρχές και στοιχεία.

Θέλω να είμαστε όλοι εκεί γιατί έτσι θα σηματοδοτήσουμε τα οράματα μας, γιατί με παρουσία και αγώνες θα κρίνουμε το μέλλον, γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ <<ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΙ>> ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

            ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *