ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Αλλάζει έδρα στα πρώτα παιχνίδια

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για τη νέα χρονιά, με τις προπονήσεις βέβαια να διεξάγονται στο γήπεδο της Κάτω Γέφυρες (εκεί όπου είχαν παλιότερα έδρα οι Μακεδόνες).

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχει άψογη συνεργασία της διοίκησης του Αλέκου Χατζηγεωργίου με τον Δήμο Χαλκηδόνος, με τους ανθρώπους του Δήμου να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το γηπεδικό πρόβλημα των τελευταίων ετών που αντιμετωπίζει ο ΑΟΚ και ιδιαίτερα ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Ανέστης Ανεστίδης.

Ο Δήμος εξασφάλισε αρχικά το γήπεδο όπου προπονούνται σήμερα οι παίκτες του Κοσμά Βακουφάρη ενώ παράλληλα αυτές τις ημέρες και για περίπου 1.5 μήνα ακόμη θα γίνονται βελτιωτικές  εργασίες στο γήπεδο (κυρίως στον αγωνιστικό χώρο) του Αγίου Αθανασίου προκειμένου να παραδοθεί για τις επίσημες αναμετρήσεις του ΑΟΚ. Έως τότε η ομάδα του Κοσμά Βακουφάρη θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο γήπεδο της Χαλκηδόνας.

Μάλιστα, ο Αλέκος Χατζηγεωργίου μετά από επικοινωνία που είχαμε μαζί του ανέφερε: «Θα ήθελα να στείλω ένα ευχαριστήριο μήνυμα στον Ανέστη Ανεστίδη από τον Δήμο Χαλκηδόνος για τη πλήρη στήριξη του στο γηπεδικό μας. Η ομάδα προετοιμάζεται αυτό το διάστημα στο γήπεδο της Κάτω Γέφυρας και από όσο βλέπω στις προπονήσεις τα παιδιά μας, μας στέλνουν ιδιαίτερα θετικά μηνύματα για τη φετινή χρονιά.»

Τέλος, αναφορικά με το ρόστερ του ΑΟΚ, όπως μας ανέφερε ο… ισχυρός άντρας του συλλόγου έχει κλείσει και θα γίνει κίνηση ενίσχυσης μονάχα και εφόσον χρειαστεί.

epsm24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *