Μήνυμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος για την έναρξη του σχολικού έτους

Μήνυμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος για την έναρξη του σχολικού έτους

‘’Βρισκόμαστε ήδη στην ανατολή μιας νέας σχολικής χρονιάς. Μόνο που φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και η παρουσία του κορωνοϊού μας επιβάλλει να προσαρμοστούμε όλες και όλοι στα νέα δεδομένα, να γίνουμε περισσότερο προσεκτικοί και υπεύθυνοι. Μια προσαρμογή που αλλάζει τιςσυνήθειές μας, αλλά προστατεύει την υγεία μας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία, είμαι βέβαιος ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στην εκπαιδευτική διαδικασία, θα ανταποκριθούν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία. Εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια καλή πρόοδο και μια δημιουργική σχολική χρονιά. Στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή δύναμη και κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθουν στο ακόμη δυσκολότερο – για φέτος – έργο τους.

Από την πλευρά μας, ως Δημοτική Αρχή, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν ασφαλές περιβάλλον στα σχολεία μας, με απολυμάνσεις και καθαρισμούς, με συνεχή παρουσία καθαριστριών, με επάρκεια αντισηπτικών και μασκών και βέβαια με συνεχείς εργασίες, επισκευές και συντηρήσεις σε όλα τα σχολικά κτίρια, ώστε να καταστήσουμε το περιβάλλον των σχολείων μας ασφαλέστερο και φιλικότερο.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία & δύναμη.
#Μαθαίνουμε Ασφαλείς.’’

Σταύρος Αναγνωστόπουλος
Δήμαρχος Χαλκηδόνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *