Χατζάκος-Πρόεδρος ΔΕΥΑΧ:Δημοτικοί κ τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Χαλκηδόνος οφείλουν 15 χιλ ευρώ!!


deyax1
Μια καταγγελία βόμβα έκανε στο χθεσινοβραδινό δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ κ.Παναγιώτης Χατζάκος. Συγκεκριμένα  όπως είπε, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, υπάρχουν ανείσπρακτες οφειλές από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του δήμου μας, ύψους περίπου 15 χιλιάδων ευρώ!!.

Το πρόβλημα είναι ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία , δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,σύμβουλοι τοπικής κοινότητας και εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων εκπίπτουν του αξιώματος τους  όταν είναι οφειλέτες του δήμου, των ΝΠΠΔ του δήμου, καθώς και των δημοτικών επιχειρήσεων ύδρευσης και αποχέτευσης .

χατζακοσ2Ο κ.Χατζάκος ζήτησε να τακτοποιηθούν άμεσα οι οφειλές, καθώς μέχρι τώρα παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε θα αναγκαστεί να κάνει καταγγελία στην αποκεντρωμένη.

3 comments

  1. Ονόματα να πεσουν στο τραπέζι αγαπητέ και αξιότιμε κύριε…. Να πέσουν επιτελους οι μάσκες στους τζάμπα μάγκες που χρόνια τωρα μαδάνε τον τόπο υπο το στέμμα Δημοτικού συμβούλου κλπ… Υ.Γ. Αυτοί που θα παρεξηγηθούν με τα παραπάνω ας ψαχτούν!!

  2. Ειλικρινά μένω άφωνος από την έκκληση του προέδρου της ΔΕΥΑΧ … περιμένω νεώτερα ή και αντιδράσεις!!

  3. κι εχω υποψιες και για καποιους που εχουν και ρευμα και νερο τζαμπα!!!! καποιοι που ηταν σε καρεκλα πριν….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *