Δ.Χαλκηδόνος:Την Παρασκευή 30/08 η ορκωμοσία του νέου Δ.Σ.-Ποιοι «παίζουν» για Αντιδήμαρχοι

Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 30/08 και ώρα 19.30 θα γίνει η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Χαλκηδόνος.Ως πιθανότερο σημείο είναι το μουσείο βαλκανικών πολέμων στη Γέφυρα και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση .

Όσον αφορά τους νέους αντιδημάρχους ακούγονται μέχρι στιγμής τα ονόματα του κ.Βαϊνά για Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων ή  Οικονομικών Υπηρεσιών, της κας Κωστοπούλου για Παιδείας, Υγείας, κατά τόπον αντιδημάρχου Κουφαλίων και οικονομικών (αν ο κ.Βαϊνάς πάρει το τεχνικών έργων)  , του κ.Ευσταθιάδη για Ανακύκλωσης, Καθαριότητας και Πρασίνου του κ.Μπατζαρακίδη για Αγροτικής Ανάπτυξης και οδοποιίας. Ο κ. Πιτίκης πιθανότατα θα αναλάβει πρόεδρος  της ΔΕΥΑΧ.

Για τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. “παίζει” το όνομα του κ.Ταχτατζόγλου, ενώ για τη θέση του Γεν.Γραμματέα υπάρχουν προχωρημένες επαφές με κυρία της οποίας η καταγωγή είναι από τον Άγιο Αθανάσιο και ασχολείται με οικονομικά.

‘Όλα αυτά επαναλαμβάνουμε αποτελούν πληροφορίες και περιμένουμε εντός των ημερών τις οριστικές επιλογές του νέου δημάρχου κ.Αναγνωστόπουλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *