Δ.Δέλτα:Εξορμήσεις καθαριότητας σε όλες τις κοινότητες

Εξορμήσεις καθαριότητας σε όλες τις κοινότητες του δήμου Δέλτα – Απομακρύνθηκαν μπάζα και ογκώδη από την οδό Ελαιώνος

Εξόρμηση καθαριότητας σε περιοχές του Δήμου Δέλτα πραγματοποίησε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου υλοποιώντας συγκεκριμένο σχεδιασμό με ομάδα υπαλλήλων και μηχανοκίνητο εξοπλισμό . Στόχος είναι ο περιορισμός μικρών και ανεξέλικτων χωματερών που «ξεφύτρωσαν» σε διάφορες περιοχές από την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και η αποκομιδή των μπαζών.

Συγκεκριμένα έγινε ολικός καθαρισμός της οδού Ελαιώνος, που βρίσκεται παράλληλα του οικισμού Αγίας Σοφίας . Δύο JCB και τρία φορτηγά συμμετείχαν στην επιχείρηση αποκομιδής των μεγάλων ποσοτήτων ογκωδών σκουπιδιών που συγκεντρώνονται με μεγάλη συχνότητα στην περιοχή με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του δρόμου. Η πολυήμερη εξόρμηση είχε σαν αποτέλεσμα την μεταφορά των ογκωδών απορριμμάτων και τη διάνοιξη του επαρχιακού δρόμου. Παράλληλα ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός της περιοχής έξω από τα δημοτικά κοιμητήρια της Νέας Μαγνησίας καθώς και σε συγκεκριμένες εκτάσεις στις κοινότητες Χαλάστρας, Κυμίνων και Καλοχωρίου.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η κοπή δέντρων  έξω από το Κ.Υ. Διαβατών και ο καθαρισμός στην περιοχή νεόκτιστα στη Σίνδο. Επίσης έγινε καθαρισμός στις όχθες του Γαλλικού ποταμού όπου εντοπίστηκαν από εθελοντές εστίες με συσσωρευμένα σκουπίδια καθώς και 60 στρώματα με την υπογραφή νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης. Τα στρώματα μετά από πολυήμερες συζητήσεις και την τελική συνεννόηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Γιώργου Κυριακίδη με τις αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου επεστράφησαν με φορτηγό της υπηρεσίας καθαριότητας για περαιτέρω διαχείριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *