ΔΕΥΑΧ:”Η διασπορά και η συντήρηση τέτοιων φημών εξυπηρετεί ανθρώπους με διχαστικές τάσεις που φαντάζονται τον εαυτό τους να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης”

Απάντηση στη σημερινή ανακοίνωση του τοπικού συμβουλίου Γέφυρας (μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ) σχετικά με το θέμα των τελευταίων ημερών για τους σωλήνες αμιάντου, δίνει με δελτίο που εξέδωσε πριν λίγη ώρα η ΔΕΥΑΧ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΥΑΧ

Σε συνέχεια του από 4599/4-4-2017 εγγράφου του Προέδρου της Δ.Κ. Γέφυρας η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου Χαλκηδόνος (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.), προς αποφυγή παρεξηγήσεων και δημιουργίας εντυπώσεων, ξεκαθαρίζει πως:

1ον Ουδέποτε οι κάτοικοι της Δ.Κ. Γέφυρας ή των άλλων χωριών (Άγιος Αθανάσιος, Νέα Μεσημβρία, Ξηροχώρι, Αγχίαλος), έχουν πιεί νερό από τον επίμαχο αγωγό αμιάντου. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά όταν δεν έχει τελειώσει ακόμη η διαδικασία ηλεκτροδότησης της συγκεκριμένης γεώτρησης, δεν έχει καν δοκιμαστεί η γεώτρηση, απαραίτητη προϋπόθεση πριν γίνει η παραλαβή του έργου από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, πως δεν έχει βγει ούτε μια σταγόνα νερού από την εν λόγω γεώτρηση.

2ον Όπως έχει δεσμευτεί εξάλλου στους κατοίκους ο ίδιος ο Δήμαρχος, ο κ.Τσουκνιδάς, στη Λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/04/2017 στη Δ.Κ. Γέφυρας, όταν θα γίνει η σύνδεση υδροδότησης από τη συγκεκριμένη γεώτρηση θα είναι με νέο αγωγό, εφόσον απαιτείται και με τον πλέον ασφαλή τρόπο, όχι μόνο για τους Δημότες της Γέφυρας, αλλά και για κάθε Δημότη που θα πιει νερό από τη συγκεκριμένη γεώτρηση.

Κατόπιν των παραπάνω, καθίσταται προφανές πως η διασπορά και η συντήρηση τέτοιων φημών εξυπηρετεί ανθρώπους με διχαστικές τάσεις που φαντάζονται τον εαυτό τους να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης.

One comment

  1. Οπότε κάποιος πρέπει να ζητήσει δημοσίως συγνώμη ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *