Δήμος Χαλκηδόνος: Άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε…

Δελτίο τύπου εξέδωσε το μαντείο των Δελφών-γραφείο τύπου- του Δήμου Χαλκηδόνος, με το οποίο απαντά-σχολιάζει το ενοχλητικό δημοσίευμα μας σχετικά με την κατάσταση που επικρατούσε χθες στο ΕΠΑΛ/ΙΕΚ Κουφαλίων

Μάλιστα είχε προηγηθεί και άλλο δελτίο τύπου το οποίο μάλλον κατόπιν ωρίμου σκέψεως ανακλήθηκε και εκδόθηκε αργότερα αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω.

Απ΄ότι φαίνεται η διοίκηση του Δήμου δεν έχει μάθει να λέει “ναι εδώ κάναμε λάθος” .Της αρέσει μόνο να της αποδίδουν τα εύσημα όπως είχαμε κάνει ΕΔΩ & ΕΔΩ όταν και κρίναμε ότι έπρεπε.

Ο συντάκτης-εμπνευστής-υποβολέας του δελτίου τύπου απάντηση , προφανώς ξέχασε την βιαστική ανακοίνωση της Διοίκησης το Σάββατο 14/1 όπου έλεγε ότι θα λειτουργήσουν ΟΛΑ τα σχολεία την Δευτέρα.Η απόφαση για την λειτουργία των σχολείων πάρθηκε Σάββατο 14/1 βράδυ και η δοκιμή του συστήματος θέρμανσης του ΕΠΑΛ έγινε όπως μας λέει η ίδια η διοίκηση στο δελτίο της την Κυριακή 15/1 αργά το απόγευμα !!!(μια μέρα μετά) και ενώ είναι γνωστό ότι για να διαπιστωθούν τυχόν βλάβες πρέπει να περάσουν αρκετές ώρες.

Κάτι πήγε στραβά στους Δελφούς του Δήμου και στην μαντική τέχνη.

Σε τέτοιες πρωτόγνωρες καταστάσεις που περάσαμε λογικό είναι να υπάρξουν προβλήματα και να γίνουν λάθη.Πρώτοι αναγνωρίσαμε στην Διοίκηση ότι σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά και συγχαρητήρια. Τέτοια δελτία τύπου όμως είναι άλλα λόγια ν’αγαπιόμαστε…

e-koufalia.gr

 

Το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος

Σε απάντηση του δημοσιεύματος (στον ιστότοπο E-koufalia), ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Μέχρι αργά το απόγευμα της Κυριακής 15/1/2017, το σύστημα θέρμανσης συγκεκριμένα του ΕΠΑΛ Κουφαλίων, λειτουργούσε κανονικά, όπως πιστοποίησε και ο υδραυλικός παρουσία του Δημάρχου κ. Τσουκνιδά και της Διευθύντριας κας Καραγέλη.

Όλη τη βδομάδα υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με το ηλεκτρικό ρεύμα τα οποία προσπαθήσαμε και επιλύσαμε, προκειμένου να λειτουργήσει το σύστημα θέρμανσης.

Δυστυχώς, όμως, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 16/1/2017 παρουσιάστηκε βλάβη στις σωληνώσεις με αποτέλεσμα οι διαρροές να είναι πολύ σοβαρές δημιουργώντας προβλήματα στις αίθουσες του επάνω ορόφου, πράγμα που διαπιστώθηκε νωρίς το πρωί λίγο πριν λειτουργήσει το σχολείο.

Εδώ και μια βδομάδα η Διοίκηση του Δήμου και τα συνεργεία που διαθέτει σε συνεργασία με όλους τους Διευθυντές των σχολείων, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να διορθώσουν τις πολύ σοβαρές βλάβες που προέκυψαν από τον ισχυρό παγετό σε όλα τα σχολεία του Δήμου, ενώ γίνεται αντιληπτό ότι με το που “ξεπάγωσαν” οι σωληνώσεις αφού βελτιώθηκε λίγο ο καιρός, δημιούργησαν επιπλέον προβλήματα που δεν ήταν ορατά εξ αρχής, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη λειτουργία τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *